1. Sony kondigt Formula One 05 aan

Sony kondigt Formula One 05 aan

Sony komt wederom met een nieuw deel van Formula One. Dat heeft Sony Computer Entertainment Europe gisteren bekend gemaakt. Formula One 05 moet in Amerika op 21 augustus op de PlayStation 2 verschijnen.

Het racespel zal alle officiële auto's, coureurs, ploegen en circuits bevatten. Ook het nieuwe circuit in Turkije is in het spel opgenomen. Verder zijn er een aantal nieuwe functies waaronder interactieve pitstops, een aantal nieuwe spelmodi en de mogelijkheid om in auto's te racen uit de geschiedenis van de F1.

Onder de nieuwe spelmodi valt onder andere een nieuwe online competitie waar je het tegen racers van over de hele wereld kunt opnemen en kunt strijden voor de beste rondetijden. De career mode zal verbeterd zijn met meer diepte en meer verschillende testen en uitdagingen.

De eerste (vroege) screenshots zijn hier te bekijken.(GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hier zijn er genoeg van

  • Neehoor, elk jaar maar 1 of 2 PS2 Formule 1 spellen.

  • 04 was best wel leuk en deze ga ik mischien ook wel halen.

  • De vorige editie was enorm slecht. Meer ga ik er nie over zeggen

  • man ik ga dat spel echt wel kopen manwazza lekker ff racen met christain albers zeker ff kijken of deze jonge de miniardi aan de kop kan krijgen :D ik ram die rooie gastene r uit :D kan de naam niet uit spreken zo erg vind ik ze

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren