1. Nintendo DS als voorafje?

Nintendo DS als voorafje?

De directeur van Nintendo, Satoru Iwata, heeft iets losgelaten omtrend de nieuwe producten van Nintendo. In een interview met Mainichi Interactive liet hij namelijk los dat de Nintendo DS een hint zal zijn naar de nieuwe Nintendo console.

Het lijkt erop dat de Nintendo DS enkele dingen gaat delen met de N5. Misschien net zoiets als de connectie tussen de GameBoy Advance en de GameCube of misschien gebeurt het wel draadloos

"....At the least, it should serve as a hint toward Nintendo’s next-generation console."

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mm vaag hoor, en deze shit moet dan goed gaat verkopen. Ga zo door Nintendo! :S

 • Ik loop in een boog om de DS (Dikke Shit) heen…  Zeker weer zo'n geintje als met de GBA koop je dat ding komt niet lang daarna de SP en dan verwachten ze zeker dat je dat ook koopt…  fuck hun…


 • "The innovative machine has a short-range networking capability. It will introduce a refreshing new experience if it's played by one person alone, but we're hoping that it will be even more fun when it's played with multiple " comments Iwata. The Mainichi Interactive article went on to say that the connection mentioned by Iwata will be wireless.  "Games have come to a dead end. Creating complicated games with advanced graphics used to be the golden principle that led to success, but it is no longer working"  "The biggest problem is that need to satisfy the core gamers, who want games with more volume and complexity, while they also need to satisfy average users, who don't have as much knowledge about games. The situation right now is that even if the developers work a hundred times harder, they can forget about selling a hundred times more units, since it's difficult for them to even reach the status quo. It's obvious that there's no future to gaming if we continue to run on this principle that wastes time and energy . Nintendo is called 'conservative' and 'quiet' nowadays, so we hope to show our existence as an innovator to new styles of entertainment."  "It is a 'unique' machine, so not everybody will understand it right away. There might only be 10 to 15 people applauding during its unveiling at E3, but they'll understand it once they touch it. At the least, it should serve as a hint towards next-generation console."
 • Komt er eens een innovatief idee van nintendo loopt iedereen te kankeren, ik persoonlijk snap dat soort onzin niet.

  En ik weet niet wat Notorious bezielt met dat soort achterlijke post over een vet idee je kan pas oordelen als t uit is en je er mee gegamed hebt!

  Duz als je volgende keer weer dat soort kinderachtige shit bedenkt houd t dan ff lekker voor je wil je want er zijn hier nl. mensen die wel om originele geven!

 • Klopt

 • Die dual screen lijkt mij wel cool, maar ik kan niet alles kopen. Ze kunnen dit maar beter goedkoop maken, anders flopt het helemaal. En hoeveel publishers zijn er eigenlijk die actief voor de DS gaan publishen (ofzoiets)? Als er nog een GB aan komt en nog de next gen console zal ik moet kiezen…

 • De DS wordt de de redding of de ondergang van Nintendo, dat is al langer bekend en daardoor willen ze hem zo veel morglijk promoten om hem niet te laten floppen. Als het een succes wordt en ze een soort link met de N5 maken creëren ze alvast een fanbase voor de N5. Het is wel een goede strategie, maar nu moeten ze alle beloftes waarmaken voor hun eigen bestwil.

 • vind toch dat notorious gelijk heeft, NIntendo heeft ons gewoon genaaid met die SP en dan kan je verwachten dat ze het nog een keer doen.  en dat inovatieve idee is ver te zoeken, het is gewoon een vage omschrijving zodat alle nutteloosnieuws-geile sites er over blijven posten en de DS in de picture houden.

 • Genaait met de SP? De PSone is lekker origineel nadat de PlayStation 1 al dik verkocht… das pas genaaid want dat ding had nog minder extra's dan de GBASP….

 • Maak je maar niet dat de ds te duur word nintendo heeft gezecht dat hij bij de launch rond de 150 euro gaat kosten

 • Elke nieuwsbericht over de DS loopt ook uit op dezelfde discussie ook he :D Ongelooflijk!  Met de SP heeft Ninty gewoon geluisterd, mensen wilden licht, dus die gaven ze. En ze stopten er meteen een oplaadbatterij in.  En als de DS echt een voorproefje voor de N5 gaat zijn is dat alleen maar goed natuurlijk! De PSP en de PS2/3 gaan ook samenwerken. Dat is toch de toekomst hoor.


 • als ze in het begin hadden geluisterd hadden ze gewoon in de GBA al licht gemaakt en niet een product afgeleverd waarmee het onmogelijk is om normaal mee te spelen. • Komt er eens een innovatief idee van nintendo loopt iedereen te kankeren, ik persoonlijk snap dat soort onzin niet.

  En ik weet niet wat Notorious bezielt met dat soort achterlijke post over een vet idee je kan pas oordelen als t uit is en je er mee gegamed hebt!

  Duz als je volgende keer weer dat soort kinderachtige shit bedenkt houd t dan ff lekker voor je wil je want er zijn hier nl. mensen die wel om originele geven!

  Ach joh hou je snuit man. Nintendo roept toch al dat de DS niet de officiele opvolger is van de GBA(SP) dus dan kan je binnen korte tijd weer een nieuwe game boy verwachten waarom zou je dan zomaar je geld aan dit ding uitgeven, terwijl er weer een andere komt…

  Met de SP heeft Ninty gewoon geluisterd, mensen wilden licht, dus die gaven ze. En ze stopten er meteen een oplaadbatterij in.

  Hoe bedoel je naief!  Mensen wouden al licht sinds de Game Gear en de Lynx… en Nintendo luisterde zeker pas nadat de GBA uitwas??? Nintendo had gewoon meteen de SP moeten uitbrengen ipv mensen te naaien met die normale GBA…

  Genaait met de SP? De PSone is lekker origineel nadat de PlayStation 1 al dik verkocht… das pas genaaid want dat ding had nog minder extra's dan de

  Oh please…  Die PSone kwam fucking 5 jaar nadat de originele PSX bestond en het was gewoon een verkleinde versie. Hoezo zou je je genaaid moeten voelen er zat niet zo'n korte tijd tussen zoals de GBA en de GBA SP…
 • ben 100% met Notorious eens…..

 • Ik niet, ik ga de NDS kopen, als Nintendo zegt dat hun bestaan ervanaf hangt, help ik Nintendo om te blijven bestaan! Ik blijf trouw aan Nintendo, kan mij het schelen dat later ook nog de GBA2 komt nadat dde NDS uit is… Dan koop ik ze allebei!

 • Moet je vooral doen..voor dat geld koop ik wel een psp, die naar mijn verwachting 2x zoveel games onder zich zal hebben als de DS en GBA2 bij elkaar..  Met alle respect voor Nintendo, maar als ze ook maar een beetje hadden naged8 over de gba had deze vanaf het begin backlight gehad. En die connectie tussen de GBA en Cube (heb ze beiden thuis) steld ook geen reet voor..in tegenstelling tot wat nintendo ons had beloofd. Op een Space World 2000 krijg je de mooiste Zelda beelden ever te zien om vervolgens een cartoon in je Cube te proppen. Ik ben al die shit zat, Nintendo heeft heel wat goed te maken in mei (E3), want mensen verliezen hun vertrouwen…  >>goodspeed<<


 • "Moet je vooral doen..voor dat geld koop ik wel een psp, die naar mijn verwachting 2x zoveel games onder zich zal hebben als de DS en GBA2 bij elkaar.."  Dat denk ik dus niet, misschien wel meer, maar echt niet 2x zoveel games! Ik blijf gewoon bij Nintendo, met een PSP kan ik niet al die geweldige Nintendo games spelen, dus vandaar dat ik de NDS en de GBA2 ga kopen :).

 • Als je zo graag die Nintendo handheld games wilt spelen dan koop je toch een SNES wat is het verschil???

 • Waarom proberen ze allemaal dat connectie gedoe in onze strot te douwe? ik heb liever een vet spel voor de Cube of GBASP dan een GBA of DS die je met de Cube kan linken. Of ga liever online maar dat conectie gedoe vind ik allemaal zo vaag.

 • ik vind het wel meevallen met die connectivity…zie four swords voor ngc…lijkt me rete cool met die schermpjes…:P  maar gewoon afwachten wat de DS brengt toch…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren