1. Alliances of the IGF: The pilot

Alliances of the IGF: The pilot

Het was een rustige dag in Utrecht aan zee. Het bleef rustig tot dat er een piratenschip aankwam met een crew van ongeveer 10 man. Kapteijn JJ bleef rustig en keek met zijn gitaargevormde verrekijker hoe ze het beste konden aanmeren en de stad konden plunderen. Maar opeens zag hij 10 man op de kade duiken en lieten duizenden muzieknoten op het piratenschip afvuren. JJ schreeuwde naar de crew dat ze niet moesten stoppen en maar tegen de muzieknoten moesten vechten. De muzieknoten speelde van alles: Rowen heze, Hardcore, Heavy Metal etc. Allemaal muziek waar de crew van JJ niet tegen kon. Vanaf de haven werd er geschreeuwd: haha, jullie groentjes kunnen niet tegen deze almachtige muzieknoten! Maar dat liet JJ niet op zijn kop zitten en zette het schip aan wal en samen met zijn crew begon hij naar de 10 mannen in zwarte kleden te rennen.

Ondertussen ver weg van alle geweld word één van onze helden wakker genaamd Swiep. Het gesprek van gisteravond spookt nog door zijn hoofd. “Was zij de ware?” “Vind ze me wel leuk?” Ondertussen komt er een grijns op zijn gezicht en hij gaat weer verder met zijn gedachte. “Heb haar wel mooi ge-sqeezed.” “Maar nu weer naar de orde van de dag.” Swiep start zijn 360 op en zag dat niet iedereen online was van de GZS Alliance. GZS Alliance is een verbond tussen bepaalde mensen. De ledenvergadering was over een paar minuten en Swiep had nog niks voor de vergadering. “Ach dan maar over dat ene meisje vertellen, misschien hebben de andere nog wel tips voor mij.” Swiep pakte zijn rocketfiets en ging als een gek richting Amsterdam. Ondertussen in Amsterdam zaten de rest van de GZS Alliance te wachten tot dat Swiep aankwam. Tha Destiny en The Owner keken hem arrogant aan en Tha Destiny zei: “zo eindelijk kunnen we beginnen, je was 10 min te laat!” Swiep ging zitten en de vergadering werd geopend. “Beste leden van de GZS Alliance. Jullie hebben vast gehoord wat er is gebeurt in Utrecht aan zee?” zei Jizzy. Sommige knikte en sommige vroegen zich af wat er gebeurt was. “Ik zal het vertellen. Vreselijke aanval van de Encore Piraten op Utrecht aan zee, maar gelukkig was de Music & Hapiness Alliance snel erbij om de Encore Piraten terug de sturen naar zee. Alleen onze informateur bij Music & Hapiness is zwaar gewond.“ Iedereen in de zaal reageerde geschokt en verward. “Hoe lang is hij uit de roulatie?” vroeg O Vet. “Nou, dat weet ik niet, maar de mensen van het ziekenhuis zeiden dat hij in ieder geval zwaar is toegetakeld en dat ze het beste van het beste voor hem klaar hebben staan.” Zei Jizzy.

In het ziekenhuis lag onze volgende held. Zijn naam was Needakill en hij was ook lid van de GZS Alliance, maar tevens ook lid van de Music & Hapiness Alliance. Zijn hoofd bonkte nog na nadat hij zwaar was aangevallen dankzij Oversoul, die met zijn soort Geert Wilders kapsel iedereen psychisch gestoord maakt en dan zijn mini handlangers het fysieke opknapt. Opeens doken er 5 man op voor zijn gezicht en de meeste herkende hij nog uit de strijd met de Encore Piraten. “Gozer, gaat het wel? “vroeg Aiii met zijn Limburgse G. “Nouja, gaat wel. Maar ik voel dat ik me krachten langzaam aan het verliezen ben” zei Needakill. De rest werd stil en was 10 minuten lang stil in de kamer. Tot dat Sadist met een flesje fristi aankwam. “Hier jongen” zei Sadist en Needakill dronk het snel op. “Nou we gaan weer eens, hoop dat die ellendelingen eens een ander land gingen aanvallen.” zei Tidow. Plots was het 5tal weer verdwenen. Needakill dacht na: “is dit wel wat ik wel?” Allerlei gedachte spookte door zijn hoofd. Zijn vriendin die heel veel tijd opslokte, de GZS Alliance die info willen hebben over de Music & Hapiness Alliance, zijn vrienden die hij minder dan ooit had gezien en de Music & Hapiness Alliance die hem willen behouden om tegen de Encore Piraten te kunnen vechten. Toen ging de deur van de kamer open en kwam er een licht getinte man binnen die hij niet kende. Hij droeg een pak en had een dik pak papier mee. Hij stelde zich netjes voor als “Mortal Marcel”. “Needakill, ik heb eens naar je acties gekeken en ik vond ze zeer interessant. Daarom wil ik hierbij een voorstel doen om naar mijn stad te gaan en daar een goed rijk uit te rijzen. Vergeet al die Alliances met hun zogenaamde praatjes. Ze misbruiken jou voor elk doel.” “U zei een rijk uit de grond halen, maar dat is niet zo gemakkelijk. Denk niet dat u veel volgelingen heeft.” Zei Needakill. “Maar als jij me volgeling word zullen er vast wel meerdere komen en ik geef je een riant salaris plus een veel betere functie dan bij die Alliances. “ “Welke functie krijg ik dan?” “Jij word commander van een speciaal schip en je mag daarmee een hele crew of Alliance mee opbouwen.” Dat leek Needakill wel interessant, maar voordat hij een handtekening op het contract zette kwam er iemand de kamer ingerend…

Dit artikel delen

Over de auteur