1. Mijn grootste frustratie hier op Insidegamer

Mijn grootste frustratie hier op Insidegamer

Het is vakantie en dan heeft een persoon al eens wat meer tijd voor al zijn frustraties op een rijtje te zetten. En één van mijn grootste frustraties is te vinden op deze website en wel in de memberrecensies. Wat is mijn probleem? Dat zal ik nu even uitleggen.

De laatste paar maanden wordt deze website overspoeld met zwakke recensies. Recensies met amper 100 woorden en met een mening die zo dun is als een sneetje ham. Deze recensies krijgen echter superveel aandacht, omdat iedereen het blijkbaar nodig vindt om daar even iets "grappigs" bij te gaan zetten. Jammer genoeg worden de recensies die wel serieus zijn (waaronder mijn eigen) amper gelezen en daarom verdwijnt bij mij de zin om nog recensies te schrijven. Want niemand leest deze toch...

Bij leden zoals Sadist is dit niet het geval, omdat deze al enige reputatie hebben opgebouwd met hun schrijftalent. Maar zij hebben de commentaar eigenlijk het minste nodig; want ik denk dat iedereen het er over eens is dat zij al erg goed kunnen schrijven. Liever wat meer aandacht besteden aan nieuwe schrijvers, die heel veel werk stoppen in het schrijven van hun recensies. En laat die baggerecensies gewoon voor wat ze zijn; dan sterven ze des te sneller uit.

Dit artikel delen

Over de auteur