1. Morphweasel's profiel 2.0

Morphweasel's profiel 2.0

Aangezien ik aan mijn nieuwe profielpagina werk, en binnenkort met dat geheel nieuwe profiel op de proppen kom zetten op IG, heb ik mijn 2e versie van mijn profiel hier geplaatst. Zo kan de liefhebber het altijd nog eens bekijken, mocht mijn plan om van mijn 3.0-profiel de mooiste bio van heel IG te maken mislukken; of als je de epischheid van de goede oude tijden nog eens wilt nagaan. Ahum, aanschouw en huiver van onderstaande terwijl je wacht op Morph's 3.0-profiel ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Daniël, maar op InsideGamer (en vele andere websites) sta ik bekend als Morphweasel, een nickname die ik ooit eens bedacht heb. Vraag me niet waar het vandaan komt, ik vond het destijds gewoon een coole naam, en hij was nog niet bezet op veel sites :P

Ik kom uit Nederland en mijn hobby\'s zijn games spelen, computeren, tekenen, muziek luisteren, films kijken en cardistry. Dit laatste is een combinatie van vingersvlugge goocheltrucs met speelkaarten en zogenaamde flourishes; stunts met een spel kaarten.

Meer over mij en mijn hobby\'s kan je in een interview met mij lezen, of check hieronder mijn vernieuwde profiel!

Maar eerst... een toffe welkomsgif en mijn PSN gamecard! :\'D

Memberrecensies

PS3: Ratchet and Clank - Quest for Booty (8,5)

PSP: LittleBigPlanet (8,5) - Nominatie november '09

Met mij bevriend worden is niet zo lastig, maar om in mijn Hall of Awesomeness te komen, moet je wel heel tof zijn! Hieronder vindt je alle mensen die daarin al geslaagd zijn! De lijst wordt zo nu en dan geüpdate wanneer ik toffe mensen op IG ontmoet.

Vraag aub niet of je ook op deze lijst mag komen, want ik plaats men hier niet zomaar! Ik bepaal zelf wie echt über-awesome zijn en wie niet. Wees dus lief tegen me, als je een kans wilt maken ;)

Ik luister vooral naar (rustigere) rock en pop-muziek, alhoewel mijn iPod ook volzit met allerlei andere genres. Ik heb echter een hekel aan de meeste Nederlandstalige muziek en alles wat een beetje in de buurt komt van hardcore.

Ik luister hoofdzakelijk naar bands als Placebo, Muse, Radiohead, Maxïmo Park, Coldplay, Keane, Editors, Interpol, Ghosts, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, Maria Mena, Red Hot Chili Peppers, Snow Patrol, Voicst en dergelijke.

Tegenwoordig heb ik ook een eigen Last.fm, waar je kan zien wat zo nu en dan luister. Lekker stalken!

Favo genres: Drama/sci-fi/action/comedy.

Enkele toffe films The Matrix, Pirates of the Caribbean, Good Will Hunting, 28 Days Later, Wall-E, UP, The Incredibles, Anchorman - The legend of Ron Burgundy, La Vita e Bella, The Truman Show, Dogma, Babel, The Dark Knight.

Toffe tv-series

Een goede film hoeft niet na anderhalf uur afgelopen hoeft te zijn. Er zijn namelijk een heleboel televisieseries op de markt die al vele seizoenen kennen en qua kwaliteit enkele topfilms evenaren of zelfs overtreffen. Helaas zijn lang niet al deze series op de Nederlandse tv te vinden, maar gelukkig biedt internet de uitkomst! Hieronder volgt een lijst van tv-serie aanraders:

Kijkt ook naar:: FlashForward, The 4400, Little Britain, De Lama's, Draadstaal, The Simpsons, Futurama, Family Guy.

Nog te kijken: Fringe, The Mentalist, Weeds, The Office, The Wire.

Mijn PS3-collectie:

PlayStation3 games op Blu-Ray disc:

Gedownloade PlayStation Network games:

Mijn PSP-collectie

Bevat onder andere:

Consoles: PlayStation 2, PlayStation 3, PSP-1000 (Japan import).

Accessoires: 1x Generocaster gitaar (GH World Tour), 1x EyeToy camera (PS2), 1x Sixaxis controller, 1x DualShock3 controller, 1x Logitech bluetooth headset.

Limited editions: LittleBigPlanet (PS3) - Recall versie: bevat (later verwijderde) muziek met koranteksten!

LittleBigPlanet (PSP) - Reviewcode, gekregen van SCEB om voor de LBP Club vroegtijdig een recensie te leveren!

LittleBigPlanet (PSP), Jak and Daxter - The Lost Frontier (PSP) en Ghostbusters (PSP) zijn allemaal promo UMD's (niet in de winkel te koop! :'D)

Overige goodies: Plastic beeldje van Sackboy! (7 cm)

Mijn games whishlist

- ModNation Racers (PS3)

- The Last Guardian (PS3)

- Bioshock 2 (PS3)

- Prince of Persia - The Forgotten Sands (PS3)

- Beyond Good & Evil 2 (PS3?)

- I am Alive (?) (PS3)

- Heavy Rain (?) (PS3)

- Kingdom Hearts: Birth By Sleep (PSP)

Mijn soort games

Favo genres: Action/adventure, platform

Af en toe leuk: Racing, beat \'em up

Heb ik niks mee: De meeste RPG\'s, GTA, sportgames en simulaties (Sims/Spore, etc.)

Mijn all-time favorites

* Crash Bandicoot series (PSOne) - De serie die mij kennis deed maken met Sony\'s PlayStation. Sindsdien een trouwe PS en Naughty Dog fan :)

* Jak and Daxter series (PS2) - Één van de mooiste gameseries ooit gemaakt. Hoopt sinds de komst van de PS3 al op een 4e deel \"The Lost Frontier\", maar of die ooit nog gaat komen...?

* Kingdom Hearts series (PS2) - Ookal houd ik niet van de meeste RPG\'s, ik heb een voorliefde voor Sora en co.

* Prince of Persia - The Sands of Time trilogy (PS2) - Tijdreizen, muurrennen en een indrukwekkend verhaal. Een reeks om niet snel te vergeten!

* Beyond Good & Evil (PS2) - Van de makers van Rayman 2, ik moest het eens proberen. Echt mooie game, gelukkig komt er nog een vervolg!

* Shadow of the Colossus (PS2) - Moet hier een omschrijving bij? :S :P

* Sheep Dog \'n Wolf (PSOne) - Vroeger altijd fan geweest van de Looney Tunes, en ik moest dan ook alles ervan hebben (bekers, dekbedden, tijdschriften, etc.) zo ook deze game. En eigenlijk is hij wel heel origineel: je moest als wolf op de meest idiote manieren proberen schapen te vangen. Denken in cartoon-stijl dus. Één van de mooist uitgewerkte games van de Looney Tunes.

* Portal (PC) - Ookal ben ik geen fan van PC games en FPS\'s (eigenlijk is dit ook een puzzel game), Portal is wel één van de origineelste games die ik in een lange tijd heb gespeeld. Helaas wel in één dagje uitgespeeld ^^

* Jazz Jackrabbit 1 & 2 (PC) - Één van de games waar mijn game-carrière mee begon :)

* Rayman 2 - The Great Escape (PC) - Mooiste Rayman ooit gemaakt. Helaas kon Ubi nooit de magie die deze game uitstraalde evenaren in een sequel.

Deze Sackboys bewaken mijn PSP collectie

Mijn gamegechiedenis

Dat begon allemaal bij de originele PlayStation (one). Bij een klasgenoot van de basisschool maakte ik kennis met dit wonderlijke apparaat van Sony, en speelde ik voor het eerst een spel erop: Crash Bandicoot 3: Warped. Toen ik later een PSone (je weet wel, die kleinere versie) voor mijn verjaardag kreeg als klein menneke, was ik dan ook helemaal gek van deze serie van Naughty Dog. Ik heb alle delen uit de reeks wel gespeeld, en af en toe speel ik nog wel eens Crash Team Racing met mijn broer, omdat het nog steeds verslavend is, en nostalgie met zich mee brengt ^^

Maar goed, als trouwe fan van Naughty Dog, moest ik natuurlijk ook Jak and Daxter: The precursor legacy hebben toen deze verscheen op de PS2. Oh ja, en dat ging gepaard met de aankoop van een PlayStation2 console, die later immens populair bleek te worden :)

En nu, sinds het next-gen tijdperk is aangebroken (tegenwoordig heet het alweer current-gen), verlang ik tijden om Naughty Dog\'s nieuwe avontuur, Uncharted: Drake\'s Fortune te kunnen uitproberen op mijn eigen PS3. Helaas was de aankoopsprijs mij veel te hoog van dat mooie ding, en waren er destijds nog te weinig spellen de mij aanspraken. Maar die tijden zijn veranderd. Sinds 30 juni 2008, mijn 18e verjaardag, beschik ik dan eindelijk over mij eigen PlayStation3-console, en natuurlijk was Uncharted de eerste game die ik daarop uitspeelde :)

My big-ass tv

Zoals je hier kan zien ben ik sinds 26 juni 2009 enorm vooruit gegaan op het gebied van televisies. Sinds die dag heb ik namelijk mijn eigen 32\" full-HD tv! Het destijds nieuwste model van Samsung, die erg hoog scoorde bij de pers. Wel een grote aanschaf, maar ik heb nog steeds geen moment spijt van de gehad! Check hieronder het Uncharted: Drake\'s Fortune disc-scherm op mijn tv.

Specs: Samsung LE32B650. 32 inch, full-HD (1080p), 100Hz, 24p, 4x HDMI.

Een kleine impressie van mij over deze tv vindt je hier. (In het kort: Het is een aanrader!)

Dope pic van de maand fabruari

De dope pic van deze maand was te groot om hier te plaatsen.

Je kan hem alsnog bekijken door hier te klikken! ;)

PS: Even voor de goede orde: dat beeld van Jak is niet van mij, maar staat in de Naughty Dog-studios! :P Whish it was mine though... ^.^

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS: Kwam bovenstaande je bekend voor? Misschien kwam dat omdat de Guest-member een tijdje terug toevallig exact hetzelfde profiel had! Heel curieus, en de reden erachter is nog altijd onbekend, evenals de dader van deze copycat-actie.

Misschien komt onderstaande je trouwens ook nog wel bekend voor...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik denk dat ik je een verklaring schuldig ben, mijn liefste Morphweasel.

Sinds ik jouw avatar op het forum voor het eerst zag, heb ik mijn ogen er niet meer vanaf kunnen halen. Elke post die je plaatste heb ik gekoesterd met behulp van de print screen knop en ik iedere dag droom ik ervan je toetsenbord te zijn. Toen ik er via je profiel achterkwam dat we ook nog precies dezelfde interesses hadden wist ik het zeker, wij waren voor elkaar gemaakt.

Helaas wist ik dat ik nooit jouw aandacht zou krijgen als ik gewoon bleef doen wat ik altijd deed. Dus besloot ik om jouw profiel je kopiëren in de hoop dat je me zou opmerken. Eigenlijk was ik dit pas van plan volgende week, op valentijnsdag, maar ik kon niet langer wachter. Zo te zien vatte je het echter totaal verkeerd op, dus bij deze verontschuldig ik me daarvoor en stel ik je nu directer de vraag die al maanden op mijn lippen ligt...

Morphweasel...

Alsjeblieft?

P.S.: Natuurlijk krijg je het geld voor die heerlijke blowjob zo snel mogelijk, lief Morphje van me! Als je verder wilt gaan betaal ik uiteraard meer!

P.P.S. Ik hou van Pokémon vriend.

------

CLUB DER GUESTS IS MINE, ALL MINE! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAHA. Aiii = Koning der Falers!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Morph out! :D

Dit artikel delen

Over de auteur