1. Alliances of the IGF: The truth story

Alliances of the IGF: The truth story

Het was Jizzy die de kamer binnenstormde. Hij zei: “niet erop ingaan, door dat contract maakt hij juist heel Nederland kapot”. De man stond op en wilde Jizzy te lijf gaan, maar opeens werd hij keihard aan zijn tepel getrokken. Het was Swiep die met zijn Sqeeze-powers de man aanviel. De man schreeuwde het uit en pakte zijn tas en vluchtte uit de kamer. “Wat was dat voor contract?” vroeg Jizzy. “Ik kon een eigen schip krijgen en mocht zelf een crew of Alliance oprichten. Hij wou een heel nieuw rijk oprichten.” Swiep en Jizzy gingen naast hem zitten en waren zichtbaar opgelucht. “Gelukkig nam je het aanbod niet aan, want als ik zo hoor dan hebben we nog een hele lastige aan die vent”. Swiep knikte maar Needakill keek nogal verbaasd. 5 minuten geleden had hij de rijkste man in Nederland kunnen worden en dat is nu zomaar weg. Jizzy en Swiep stonden op en zei: “We gaan weer eens terug naar Amsterdam, als die vent weer komt. Geef een signaal af!!” Needakill knikte maar met zijn gedachte zwom hij al in het geld.

Ondertussen in Utrecht aan zee zat de Music & Hapiness Alliance om een ronde tafel te vergaderen. “Dit kan niet zo langer meer, er gaan nog doden vallen in beide kampen!” “Er moet nu actie genomen worden, of we gaan onderhandelen met die piraten of wij zetten een offensief tegen ze in!” “Rustig aan iedereen” zei Tidow. “We moeten eerst grip op de situatie krijgen voor de we actie gaan ondernemen.” “Maar Tidow, we missen we een belangrijke schakel.” zei Sadist. “Dat doet er nu niet aan toe, de situatie met de Encore Piraten is veel belangrijker dan een spion bij de GZS Alliance. Daarnaast kunnen wij de Piraten ook zonder hem af!” zei Tidow. Opeens ging iedereen door elkaar praten en zodoende kwamen ook de eerste muzieknoten voorbij. Tidow stond op en schreeuwde: “Nu iedereen kappen! Ik ben hier de baas en jullie hebben beloofd mij te volgen! So shut the fuck off en opzouten!” Iedereen stond op en liep rustig de kamer uit zodat alleen Tidow nog over was. Hij deed misschien heel stoer maar ondertussen moest hij wel denken aan Needakill. Hij offerde zichzelf bijna op om Oversoul te verslaan. Aiii kwam de kamer ingelopen en vroeg of alles nog wel goed was. “Ik weet het niet, die hele situatie heeft onze macht doen kantelen. Ze weten onze zwakke plek Aiii!” zei Tidow. “Denk je dat Needakill onze zwakke plek is? Dat we niks zijn zonder hem? Bedoel je dat zo?” vroeg Aiii. Tidow staarde vooruit en zei niks. Aiii wist genoeg en liep samen met Tidow de kamer uit.

Mortal Marcel was alweer aangekomen in Groningen. “Ik had het bijna voor elkaar, maar zo’n snotjoch moest het weer verpesten. Ik moet en zal iemand krijgen om mijn rijk op te richten.” Zei hij tegen zichzelf. Hij ging weer naar zijn huis, waar zijn slaafje Monniej op hem zat te wachten. Ze verwelkomde Mortal Marcel en ging weer aan het werk. Mortal Marcel ging zitten achter zijn bureau en ging eens flink nadenken. “Hoe kan ik nu mij rijk uitbreiden als hij hele tijd bewaakt word door andere mensen? Ik heb een plan nodig en wel nu”. Toen kwam Monniej de kamer inlopen en zei: “Meester het is tijd…” Mortal Marcel stond op en liep met Monniej mee.

Op het Piratenschip gebeurde er hele andere dingen. Er werd feest gevierd, omdat één van de belangrijkste mannen zwaar gewond het strijdtoneel had verlaten en nu hadden ze juist de kans om de mensen in Nederland angstig te maken. Dus er werd aan Jaspert gevraagd of hij een goed plan kon maken en aan Oversoul werd gevraagd of hij zijn krachten nog beter kon maken om Needakill af te maken. Iedereen was druk in de weer om het plan van Jaspert uit te voeren. Ze gingen eerst maar eens een telefoontje plegen naar een hele goede vriend….

Dit artikel delen

Over de auteur