1. Meer informatie rond Phantasy Star Universe

Meer informatie rond Phantasy Star Universe

Sega heeft in de laatste uitgave van het Japanse spellenblad V-Jump enkele beelden vrijgegeven van het online-rollenspel Phantasy Star Universe. Een scan uit dit blad kun je hieronder bekijken.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Volgens V-Jump zal er naast een PlayStation 2-versie van Phantasy Star Universe ook een PC-versie van het spel verschijnen, Sega heeft dit echter nog niet officieel bevestigd.

Ongeveer tegelijkertijd met de verschijning van deze scan beweert de spellenwebsite 1UP dat er op 20 november 2005 een 'massive multiplayer'-spel zal verschijnen op de Xbox. Volgens 1UP zou je met 65 personen over Xbox Live kunnen spelen. Volgens de spellenwebsite GameFront zou dit wellicht Phantasy Star Universe kunnen zijn, al is dit nog niet officieel door Sega bevestigd. Phantasy Star Universe verschijnt deze winter in Japan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • En wat gaat dat wel niet kosten zo'n online abonnementje?

  • Phantasy Star Online was echt superb. Offline multiplayen was errug tof. Met een beter battlesysteem, beter magicsysteem, meer mogelijkheiden om je character te creeren en betere graphics kan het nog toffer worden. Maarre, is er niks bekend over de cube versie? (PSO kwam vorige keer als eerst op de Cube en later nog op Xbox).

  • Ik heb van een spelletjestester bij Sega ooit het gerucht opgevangen dat het spel ook op de Cube verschijnt. Hij hoorde zijn werkgevers daarover praten bij het hoofdkwartier van Sega Europe in London. Al is er nog niks officieel bekend gemaakt.

  • PSO 1&2 waren maasterlijk. Helaas was deel 3 gewoon weg bagger. Het kan dan wel interesant en leuk worden, maar ik heb het nooit lang gespeelt. Phantasy Star Online is een van de betere RPG's zonder zo'n turn based battle system. Ook gaat het heel langzaam vervelen als je er eenmaal goed in bent en snel overal door heen schiet. Met 2 of meer personen nog leuker.    Ik heb dus hoge hopen voor Phantasy Star Universe

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren