1. Warm de Koude Oorlog op in Enemy in Sight

Warm de Koude Oorlog op in Enemy in Sight

Nadat de Tjechische ontwikkelaar Illusion Softworks eerder terug in de tijd ging met spellen als Hidden & Dangerous, Vietcong en Mafia, zal hun nieuwste FPS Enemy in Sight een toekomstige situatie schetsen. Zo is de strijd tussen de wereldmachten Rusland en Amerika opnieuw aangewakkerd en zal de Koude Oorlog ditmaal wel worden uitgevochten.

In Enemy in Sight zul je opgeroepen worden door het Amerikaanse Leger en zul je aan het front moeten verschijnen in Europa. Deze gevechten zullen plaats vinden in gigantische gebieden, variëerend van het Engelse platteland tot het heuvelige Balkangebied. Naast moderne wapens zul je ook de beschikking krijgen over verschillende voertuigen, zoals helikopters en tanks. Naar mate het spel vordert zul je meer te weten komen over de oorzaak van het conflict en wie er eigenlijk verantwoordelijk voor zijn deze Derde Wereldoorlog.

Naast een singleplayermodus zal Enemy in Sight ook online gaan, waar je het tegen elkaar kunt gaan opnemen in multiplayermappen van zo'n 900 (!) vierkante kilometer groot.

Wanneer Enemy in Sight zal uitkomen is nog niet bekend, wel staat het spel voorlopig alleen voor de PC gepland.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt me wel vet. Deze game. Ik vind trouwens dat het gewoon voor de pc gehouden moet worden

  • hoebedoel je bandicoot? staat er ergens dan dat ie ook voor consoles ontwikkelt wordt?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren