1. Hilarisch verhaal, ondenkbaar leuk.

Hilarisch verhaal, ondenkbaar leuk.

Ik hou er niet zo van om mijn persoonlijke leven op het internet te zetten, maar ik heb vandaag/gisteren toch iets mee gemaakt wat ik graag met jullie wil delen. Simpelweg omdat ik me er gewoon keihard mee vermaakt heb en als je iets grappigs moest bedenken dat je nooit zo iets zou bedenken. Om te beginnen gaan we terug naar vrijdagmiddag.

Vanuit school ben ik om 2 uur 's middags de kroeg in gedoken samen met nog twee vrienden van mij. Niet bijzonders. Om een uur of 7 zijn wij naar de Mac D gewaggeld met een x-aantal biertjes in ons lichaam om daar te gaan eten. Daar gegeten waren we op weg naar lounchcafe (of hoe je dat ook schrijft) waar we beetje konden hangen etc. Tot hier allemaal saaiheid.

Rond de klok van 10 zaten we daar nog steeds, en begon ik een beetje met mijn telefoon te klooien. Dus ik blader zo door mijn contactenlijst heen en zie daar de naam Kaartje staan. Daarbij dacht ik 2 dingen:

- Kaartje, dat is een vreemde naam?

- Kaartje, ken ik die?

Hierbij dacht ik dat het een van de overblijfselen in mijn telefoon van het Brabantse carnaval was. Iets wat niet zo bijzonder was geweest, iedereen doet met carnaval wel dingen zonder daar later veel aandacht aan te besteden. Maar ik zat daar dus, enigszins nieuwsgierig wie het was. Dus ik sms haar het volgende:

"Maar heej, ik hou nog steeds van je hoor" waarop ik het volgende terug kreeg."Lief van je! Maar ik denk dat je het naar de verkeerde hebt gestuurd." Hier liet ik het natuurlijk niet bij zitten dus ik antwoordde met "Wie ben je dan?" waarop ze terug stuurde "Marie-jose". Ik wist het niet meer, dus heb het daar maar bij gelaten. Echt spannend is was het nog niet.

Toch wilde ik het vandaag eigenlijk wel weten, dus ik smsde haar maar weer eens. "waar kom je vandaan" waarom ik dit antwoord kreeg: "Wat is je msn, dan praten we verder". Waarom niet was mijn gedachte dus ik smste haar mijn msn door. 5 minuten later melde een kerel waarvan zijn profiel foto een kerel van 2 bij 2 bevatte mij aan. Ik accepteerde.

Het eerste wat hij zegt is dit: "Wij moeten praten, want ik moet jou eens iets uitleggen". Hierbij dacht ik dat ik met het vriendje van Marie-jose te maken had, waarbij ik dus weer een relatie naar de knoppen had geholpen. Maar nee, het pakte anders uit. Dit is het gesprek wat volgde:

Ik zegt (16:41):

moet jij mij wat uitleggen?

Jeffrey / zegt (16:42):

nja, ik weet van wie jy het nummer van mn moeder hebt gehad.. maar je bent er al heel de dag mee aan t smse je hebt net je msn aan dr gegeven dus om even n misverstandje uit de wereld te helpen

want ik geloof niet dat je op oudere vrouwen valt

Ik zegt (16:42):

dit meen je niet

hahahahahahhaha

Jeffrey / zegt (16:42):

ja serieus

Ik zegt (16:42):

welke jeffry ben je dan

en hoe kom ik aan jouw moeders nummer

onder de naam kaartje

echt wtf xD

Jeffrey / zegt (16:44):

dat weet ik dus ook niet

Teun zegt (16:45):

maar hoe heet je moeder dan

mari-jose?

Jeffrey / zegt (16:45):

marie-jose ja

en ze gaat de laatste tijd niet echt uit in breda..

was 30 jaar terug

De grote hamvraag nu was hoe ik aan zijn moeders nummer kwam. Maar die moeder wist het al te vertellen.

Ik heb met carnaval gewerkt bij een garderobe, daarvoor had ik van die nummerkaartjes nodig. Die had ik gehaald in winkel bij ons in het drop.Maar ik wist niet of ik er genoeg had, en ze waren met carnaval dicht dus die mevrouw had mij haar nummer gegeven. Zo kon ik haar bellen ook al was het carnaval en was de winkel dicht. En omdat ik haar naam niet wist had ik haar nummer opgeslagen onder het nummer kaartje.

Waar ik dus dacht dat ik met een vrouwtje van carnaval aan het smsen was, blijkt het gewoon een moeder te zijn van een kerel hier in de buurt. Daarbij kwam het feit dat die moeder gezegd had dat ik het nummer NIET mocht misbruiken en na carnaval moest verwijderen. Dat verwijderen is dan ook bij deze gebeurd....

Dit artikel delen

Over de auteur