1. Meer dan 1,5 miljoen World of Warcraft spelers

Meer dan 1,5 miljoen World of Warcraft spelers

Blizzard heeft vandaag bekend gemaakt dat er meer dan 1,5 miljoen spelers zich geregistreerd hebben voor Blizzards Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) World of Warcraft. Dit is wederom een mijlpaal voor het succesverhaal van het spel, wat al records wist te boeken in de Verenigde Staten, Noord-Korea en Europa.

"All of us at Blizzard are extremely gratified and amazed at the international demand for World of Warcraft. From region to region, we've seen a phenomenal level of enthusiasm for World of Warcraft, and we're absolutely thrilled people are enjoying the game so much.”

Blizzard Entertainment zal zich nu gaan richten op enkele landen (zoals China) in Azië waar het spel nog uitgebracht moet worden, ook het verbeteren van de service staat op het schema van Blizzard. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • En ik ben daar een van :')

 • nice

 • Ik ook:)  Maarruh ik heb gehoord dat Blizzard ook voor de consoles meer gaat ontwikkelen, zou wel gaaf zijn als je straks WoW op je DS/PSP speelt.

 • spijtig moet ge ervoor betalen anders kocht ik het zeker maar nu is het eigelijk wel maar een dure grap

 • K wil em ook kopen maar ik weet niet of t wel mijn stijl is.Al die trollen en orcs…lijkt een beetje flauw op t eerste gezicht om zoiets te maken

 • En zo'n stoere hacker als jouw vinden we natuurlijk geweldig?

 • Ben blij dat je er voor hoef te betalen heb je teminste geen trieste kinderen zoals hierboven..

 • Ik vind het op zich wel tegenvallen. Dat wil namelijk ook zeggen dat ze iets meer dan dat aantal aan spellen hebben verkocht. Dat is dus best weinig ivgm andere games.

 • vet!ik ga me die volgende week halen!

 • Aan de mensen die het dom vinden om per maand te dokken:

  Maak zelf een server en kijk hoelang je dat kunt volhouden, GRATIS met 100en of duizenden spelers tegelijk online. Ik betaal elke week minstens 2 keer 13euro alleen maar voor de trein…ga anders ff werk zoeken ofzo? 13 euro per maand is niks hoor..als je het spel leuk vindt tenminste, misschien ga ik het ooit kopen, nu amper de tijd ervoor en dan is t wel zonde om per maand te dokken^^

 • Lol, zo mag ik het horen :)

  ojee ojee!!! 13 euro per maand!!!!!!!!!!!!!! stel je voor, 3 uurtjes extra werken per maand…. stel je voor, 1 avondje niet uitgaan en je kan gelijk 2 maanden betalen!!!!! Stel je voor, een keertje geen supermenu bij de macdonalds, hoppah!!!  13 euro…. get a job? ;)  En ookal verdienen ze: 13*1500000=19500000

  Ze zijn bakken met geld kwijt aan de servers, game masters, het uitbreiden van het spel, het ontwikkelen heeft ook bakken met geld gekocht, en ze moeten al je gegeven opslaan natuurlijk!! Je betaalt er dan voor, maar je krijgt een goed spel met goeie service terug!  Zo dat was mijn preek voor vandaag


 • Guildwars is nu in BETA :)

  dat had WoW ook

 • IK NIET 13 euro is niks, ik ben blij dat het 13 euro kost, heb je teminsten niet van die sneu kinderen zoals hierboven….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren