1. KoI 6: Shit just got real!

KoI 6: Shit just got real!

Oudjes en kinderen vluchten naar veilige ondergrondse plekken, toch zijn de straten van Igianië niet leeg. Duizende vrouwen en mannen maken zich klaar voor de strijd en nemen hun posities in. Een gedeelte van de Bear Brigade staan op de muur gestationeerd en zien met grote vrezen het leger van Nottyham aan. ‘Oh man, ik wist dat ik mijn eigen partij had moeten oprichten’ aldus Oversoul. ‘Ik had deze shit kunnen stoppen, wellicht kunnen discussieren met Notorious en-‘ maar Oversoul wordt steenhard in zijn smoel geslagen door Nibbler, die ook tot de Bear Brigade is toegetreden. ‘For fucks sake jij wanker, stop met huilen en concentreer je liever op je leven. Bitchen later, vechten nu.’ Voor de grote poorten van Igianië staan de vier over gebleven Knights voor alle aanwezige troepen. 7threst stapt naar voren en spreekt de troepen toe: ‘Bear Brigade, Amazones; wij staan hier vandaag om de vijand van Nottyham te bevechten en om ons thuisland te verdedigen. Dit doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor de persoon links van je, rechts van je en alle anderen richtingen die je kunt opkijken. Vandaag zijn wij één, puur voor dat ene doel. Vandaag zijn wij-‘ maar 7threst wordt onderbroken door JJ. en die schreeuwt: ‘wij gaan fucking hoofden eraf hakken, weg met die fuckers!’ Alle soldaten schreeuwen met hem mee en dat is een behoorlijk imposant gezicht. ‘Ja’ schreeuwt Marcel, ‘we gaan hun anussen bleken!!!’ Het wordt direct stil, slechts een hoestje doorbreekt de ongemakkelijke stilte. Marcel kijkt geschrokken om zich heen en haalt zijn schouders op: ‘wat, daar kunnen we ze mee verrassen dudes.’ Sadist schudt zijn hoofd en loopt naar de schakelaar van de poorten toe: ‘Inwoners van Igianie, TIME TO FIGHT!!!’ en hij zet de poorten open. De Bear Brigade en Amazones stormen op de troepen van de Nottyham, die duidelijk zijn geintimideerd door deze indrukwekkende aanval.

Wapens kletteren op elkaar wanneer de twee groepen elkaar ontmoeten. De eerste slachtoffers aan de kant van Nottyham zijn een feit, wanneer Marianne met haar Hello Kitty Lazors der gerechtigheid een vijftal soldaten weet neer te knallen. Kaoz daarentegen lijkt het iets zwaarder te hebben, maar wordt bijgestaan door Needakill en Eend. Die eerste weet met zijn Fristikrachten een klein groepje Notty krijgers onderuit te kegelen, zodat Kaoz en Eend kunnen toeslaan. Aan de andere kant van het strijdveld zien we hoe Tha Destiny, Limelight en Koekiemonster zich makkelijk staande houden tegen over een groep Beulstrijders van Nottyham. Koekiemonster laat eens zien dat hij naast zijn koekjes ook genoeg eiwitten binnenkrijgt door armen en benen van de tegenstander op te eten. Limelight daarentegen weet met zijn zwaard de tegenstanders aan stukjes te hakken en begint ook te lachen. ‘Dit is helemaal niet moeilijk eigenlijk!’ Maar dat lachen wordt al gauw onderbroken door Tha Destiny die heel hard ‘BEAR SHARKS!’ roept. Een dozijn bearsharks stormen op het drietal af, maar ze worden gered door Xcal. ‘COME TO ME MY KIWI’s!’ Buldert hij en duizenden kiwi’s stormen op de bearsharks af. De bearsharks kunnen maar amper op tegen de kleine maar machtige beestjes. Op weer een ander gedeelte van het strijdveld zien we de vier knights vechten tegen een horde soldaten en zien in de verte de schaduw (of deze nu wit of zwart is laten we maar even buiten beschouwing) van Notorious.

‘Hey dit gaat makkelijker gedacht dan verwacht! Schreeuwt Marcel.’ ‘Joh, jinx die shit niet man’ roept JJ. terug. Precies op datzelfde moment komt er vanuit het niets een groep Lemon Demons opdoemen. Honderden lijken het slagveld te betreden en beginnen elkaar dan ook te beminnen. Het gevecht dat in het voordeel leek te zijn van Igianië krijgt een behoorlijke klap te verduren, aangezien honderden strijders beginnen te kokhalsen. Chiz., Zhero, Eend, Nibbler en vele anderen moeten hun zwaard neerlegen aangezien deze vertoning te veel van hen eist. Ze proberen hun wapens op te pakken, maar moeten opeens oncontroleerbaar kotsen. Zij en vele anderen lijken machteloos te zijn, waarop de soldaten van Nottyham direct reageren. Klaar om hen te vermoorden steken ze hun zwaarden, lansen en bijlen vooruit maar worden tegen gehouden door een magische barriere opgegooid door Calamity. Deze heeft veel moeite om die barriere omhoog te houden en schreeuwt: ‘Jaspert en Jizzy, doe jullie ding!’ Enkele seconden later verschijnen Jaspert en Jizzy met wat middeltjes waarmee ze de Lemon Demons bestrijden, maar enkelen lijken maar te lijden onder het effect. Het merendeel blijft overeind en verzwakken dusdanig de strijdlust van de Igianiërs. ‘Oh nee... we gaan eraan!’ Gilt monniejj, die besloten heeft om voor het goede te vechten. Zelfs de Knights kunnen de invloed van de Lemon Demons moeilijk weerstaan en beginnen ook behoorlijk misselijk te worden. ‘Ik zal me niet over geven!’ Schreeuwt Sadist en stormt op de demonen af. Maar, vanuit het niets verdwijnen een aantal demonen. Sadist stopt met zijn hersenloze aanval en kijkt om zich heen, om als laatste boven zich te kijken. Het is niemand minder dan Aiii en zijn magische Skoda die de demonen laten verdwijnen. Dariee komt naar beneden zweven en met een beheerste glimlach nadert hij de vier knights: ‘ik zei toch dat mijn relativerings powers awesome zijn.’ Intussen vliegt Aiii met zijn Skoda over het slagveld en zwaait met gebalde vuist richting de troepen van Nottyham: ‘ik ben de enige die kritiek mag hebben op die klote piramide, hoor je me!’ brult hij. Met een paar welgemikte schoten weet hij een bataljon onschadelijk te maken. We mogen langzaam maar zeker stellen dat Igianië aan de winnende hand is!

Terwijl in sommige gevallen bepaalde troepen van Nottyham beginnen te vluchten, is Marcel niet gerust op de gang van zaken. Hij kijkt om zich heen en realiseert dat Lord Notorious nergens te bekennen is. ‘Fuck me, what is this shit’ mompelt hij. Hij rent dan ook richting JJ. en 7threst en vraagt dan ook of ze de evil overlord gezien hebben. Beiden hebben ‘em sinds het begin van de strijd niet gezien. Op dat moment komt AJ al la een stoomwals het strijdveld op, met een dringende boodschap. ‘Jongens, Lord Notorious is met een paar elite strijders en een mysterieuze superstrijder Igianie binnen gedrongen! Jullie moeten hem stoppen!’ De drie kijken nogal geschrokken AJ aan en rennen richting de muren van Igianie, alwaar ze worden tegen gehouden door een horde Bearsharks. Deze valse dieren proberen de Knights aan te vallen, maar een horde kiwi’s en wat aanvallen van de magische Skoda weten deze knurften tegen te houden. Sadist voegt zich inmiddels ook bij de Knights en AJ en wordt direct geinformeerd door het viertal. Ze besluiten direct richting de Hall of Epic Justice te gaan en zien onderweg complete ravage. De elite krijgers van Nottyham zijn zeker geen pushovers zo te zien. 7threst laat via zijn Bongagram weten dat de Bear Brigade nodig is in de stad. Enkele honderden meters voor de Hall of Epic Justice wordt het vijftal gestopt door de elite krijgers van Nottyham. ‘What the fuck jullie stelletjes tards, ik wens jullie een lekkere buttrape toe!!!’ aldus Marcel. Met een vernietigende schokgolf van zijn epische hamer weet hij een viertal krijgers direct knockout te slaan. Inmiddels komen tientallen Nottyham krijgers hun gevloerde kameraden te hulp. Niet dat het veel helpt want 7threst, JJ., Sadist en AJ blijven redelijk overeind. ‘Als dit het beste is wat ze kunnen bieden, dan zijn wij veel te awesome voor Lord Notty’ grinnikt JJ. ‘Het is nog niet voorbij man, zeker wanneer we het nog moeten opnemen tegen die zwart/witte dude’ aldus AJ. Sadist heeft inmiddels de elitekrijgers opgeruimd en wijst naar the Hall of Epic Justice. Onderweg komen ze Mohinder tegen, die in een foetus houding op de grond ligt. ‘Zo veel kracht... te sterk voor het beleid’ mompelt hij. JJ. ontfermt zich over zijn gevallen kameraad en spoort de andere knights om verder te gaan.

Voordat ze bij de vergaderzaal komen, zien Marcel, 7threst, AJ en Sadist Skye vernederd voor de deur zitten, die getroost wordt door zijn drie hete assistentes. De drie naderen hem en zien een gebroken jongen. ‘Jongens, jullien zijn er eindelijk, godzijdank. Pas op voor hem, de paarse krijger!’ ‘Uhhh...’ zegt 7threst. ‘Bedoel je niet zwarte/witte warlord?’ Skye schudt snel van nee en wijst het viertal naar de deur. Ze trappen het in en zien op een grote troon Warlord Notorious zitten. ‘MUHAHAHAHA’ buldert hij. ‘Jullie fags zijn er weer eens en jullien zijn te laat. Ik claim bij deze Igianie als mijn koninkrijk. All hail me n00bs!’ Terwijl het viertal hun wapens trekken worden ze enigszins gestopt door een nieuwe belediging van Notorious: ‘Lol domme piggies, jullie zitten wel op mij te azen, maar ik ben niet de persoon die mij voorzien heeft van allerlei inside info. Stelletje losers, mag ik jullie voorstellen aan jullie ondergang en de persoon die mij deze kans heeft geboden: de paarse strijder!’ Een bepantersde vreemdeling komt binnen wandelen, volledig in het paars. Het viertal staan enigszins aan de grodn genageld, want ze voelen een vreemde vibe van de krijger afkomen. Deze doet zijn helm af en het blijkt... Tidow te zijn? ‘Hoi bitches, mij gemist?’

‘WTF!’ schreeuwt Sadist. ‘Deze plot twist zag ik echt niet aankomen!’

Dit artikel delen

Over de auteur