1. Majesco kondigt twee DS-titels aan

Majesco kondigt twee DS-titels aan

Ontwikkelaar en uitgever Majesco heeft Texas Hold ' Em Poker en ATV: Quad Frenzy aangekondigd voor de Nintendo Dual Screen (DS).

In het pokerspel Texas Hold ' Em Poker zijn er verschillende spelmodi waaronder 'Quick Game' en 'Tournament Mode'. Tot er met vijf spelers kunnen er meedoen in de meerspelermodus over WiFi.

In ATV: Quad Frenzy zul je opnieuw moeten racen in quads. Ditmaal in 40 verschillende omgevingen. Specifieke details zijn nog niet bekend, al is wel duidelijk dat het spel over WiFi kan worden gespeeld.

Van beide spellen is nog geen beeldmateriaal vrijgegeven. De spellen zullen in ieder geval niet voor het einde van 2005 verschijnen, aldus Majesco.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • "Zucht…."  Laat me raden, Amerikaanse developer? Goh een kaartspel wat origineel. En quadracing zit ik nou ook niet echt op te wachten.

 • cool pokeren :)  en ik vind quadracen best leuk…. nu maar hopen dat ze er iets goeds mee gaan doen… en niet weer zo'n minigame erop toveren die je in een paar uur hebt uitgespeeld en die nauwelijks de DS kwaliteiten gebruikt…

 • Wanneer komt Psychonauts of is Psychonauts er al?

  Ook van majesco!

 • Texas Hold ' Em Poker is al even bekend, check IGN voor screens..

 • cool een quad game !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren