1. Supernova, hoofdstuk 2!

Supernova, hoofdstuk 2!

EEN DAG EERDER!

Al veel te lang had de Anarchistische Neonroze Alliantie zijn dominantie gedwarsboomd. Iedere keer als hij op het punt stond het hele bewoonde universum aan zijn wil te onderwerpen rekruteerden ze op nog onderontwikkelde bewoonde planeten nieuwe mensen voor hun guerrillaleger. Maar vanaf vandaag zou alles anders zijn. Recentelijk had het Imperiale Leger veldslag na veldslag gewonnen en had hij persoonlijk het ene na de andere A.N.A.L sterrenslagschip vernietigd. Nog maar enkele schepen en geen enkele landbasis bleven over. Helaas waren de nog over blijvende strijders en hun slagschepen enkele weken geleden spoorloos verdwenen. Waar en hoe en wat kon niemand hem vertellen en al wekenlang vrat dat feit aan hem, zo dicht bij de overwinning en toch zo ver weg. Het was om furieus van te worden.

Zelfs de twee jonge slanke slavinnen die geketend aan zijn stoel voor hem lagen in veel te kleine outfits konden hem niet meer bekoren. Met iedere dag dat de Alliantie en hun leider 7threst aan zijn greep ontsprongen werd hij meer en meer gefrusteerd. Zelden hadden zijn slavinnen zoveel zweepslagen moeten verduren. Maar niet langer, circa een week geleden hadden zijn undercover agenten weer een spoor kunnen ontdekken van de A.N.A.L. Destroyer en hun bemanning. Met de destructie van dat slagschip en de A.N.A.L leider zou de rest van de alliantie als een kaartenhuis ineenzakken.

Volgens de informatie was de A.N.A.L Destroyer ondergedoken op een kleine planeet in het melkwegstelsel. Een minderwaardige planeet met een zeer primitieve bevolking. Zijn laatste informatie toonde dat de bevolking hun tijd verdeed met het spelen van primitieve computergames waarbij men met een wit stokje een soort van ping-pong speelde op beeldschermen. Geen mensen die in ten minste de komende duizend jaar ook nog maar enige vorm van betekenis in het universum zouden kunnen spelen. Eigenlijk moest hij 7threst gelijk geven, de ideale verstopplaats. Gelukkig had zijn spion Natan85 beter werk geleverd dan hij ooit kon bedenken. Door in te spelen op de verwarde seksuele gevoelens van een A.N.A.L. onderling met de naam Ralphpunt was hij de verstopplek eindelijk te weten te komen.

De slavinnen begonnen wat ongeduldig te worden, snel verveeld als ze waren en al tijden niet meer keihard genomen door de Keizer zelf begon de blonde Monniejj tegen zijn been aan te rijden. Al snel volgde de iets minder blonde Chizzert haar voorbeeld. Met een flinke schop schudde hij hen van hem af. Hij had wel belangrijkere dingen aan zijn hoofd. Een dergelijke eindslag moest tactisch goed voorbereid worden. Dergelijke afleidingen van twee van zijn slavinnen waren weliswaar plezierig, maar totaal niet bevorderlijk voor zijn concentratie. Nu zou het gevaarlijk zijn geweest om de hele A.N.A.L. sterrenvloot direct aan te vallen. Natuurlijk waren ze in verreweg grotere getale dan het A.N.A.L. tuig, maar helaas werd dat voordeel in zijn geheel opgeheven door de verreweg superieure technologische snufjes waarover A.N.A.L. beschikte, met dank aan hun geschifte en geniale uitvinder Dariee, die over een wonderbaarlijke gave beschikte waarbij hij bomen inzette om de meest verbazende technische snufjes te ontwikkelen.

Nee, zijn plan moest genialer zijn dan dat, de hele vloot moest in een klap uitgeschakeld worden. Zijn eigen wetenschappelijke team onder leiding van een enigszins sinister duo uitvinders waren hiervoor al dagen bezig een plan te ontwikkelen. Maar ze moesten opschieten, ze konden zich immers niet eeuwig achter de grootste planeet uit dit zonnestelsel blijven verbergen. Plotseling hoorde hij gekraak uit de speakers die her en der in de muur van de brug van zijn slagschip waren gemonteerd, een teken dat iemand contact met hem probeerde te maken.

“Meester, Limelight hier. Calamity en ik heb eindelijk een manier gevonden om de hele A.N.A.L. vloot inclusief de planeet waarop ze hun hoofdkwartier hebben opgericht te vernietigen. Het is wel enigszins gevaarlijk moet u weten. “ rapporteerde zijn onderdaan hem met trotste stem. “Mooi, heel mooi, ik kom eraan!” riep hij, zijn enthousiasme onderdrukkend om zo zijn imago als ijskoude leider vast te houden. Hij stond op, schopte gevaarlijk naar Monniejj en Chiz, en al snel baande hij zich een weg door de witte hallen van zijn schip, dat verder door overwegend groen licht, met her en der wat knipperende rode elementen, werd verlicht.

Al snel bevond hij zich in Limelight en Calamity’s lab. Alwaar beide heren over een grote tafel gebogen stonden te discussiëren. Toen ze hem zagen verschijnen schoten ze in attentie en met een simpel handgebaar weefde hij hun weer tot rust. “Meester, we hebben gevonden hoe we de A.N.A.L.’s kunnen vernietigen.” Begon Calamity, “kijkt u hier eens.” Met een simpele handbeweging over de tafel verscheen de zon van dit zonnestelsel als holografisch beeld de lucht in. “Deze zon is relatief ongevaarlijk” vervolgde Limelight de uitleg, “Maar kijk wat er gebeurd als we onze Hydrocaleudische Torpedo erin lanceren.” Terwijl Calamity nogmaals zijn hand over de tafel bewoog verscheen er een vlammende groene torpedo die zich richting de holografisch zon bewoog. En terwijl deze torpedo insloeg nam de zon snel in grootte toe, om uiteindelijke zo groot te worden dat het hele sterrenstelsel, dat verscheen terwijl het holografisch beeld voorzichtig uitzoomde, inclusief de planeet Aarde en de daar verstopte A.N.A.L. sterrenvloot op te slokken, alvorens te ontploffen met een geweldige knal.

Terwijl hij dit beeld op zich in liet werken ontsnapte hem een diabolische lach, enkele minuten lang genoot hij van dit beeld. Van zijn epische overwinning op A.N.A.L. en hun leider 7threst. Wat een geweldig gevoel. “Wanneer kunnen we dit plan in uitvoering brengen?” vroeg hij aan Calamity. “Meteen keizer!” zei Calamity, enigszins onder de indruk van de blik van sadisme in de ogen van de keizer. “Mooi! Zet een koers naar de zon en maak de torpedo gereed, we brengen dit plan meteen in uitvoering!”

“Komt in orde, keizer.” Zei Calamity. “Tot uw orders, oh waarde opperbevelhebber.” Antwoorde Limelight, “alles voor u, keizer Ldawg!” En Keizer Ldawg van het 360 Imperium, lachte nog eenmaal zijn diabolische lach…

WORDT VERVOLGD!

Dit artikel delen

Over de auteur