1. Nieuwe Test Drive in de maak?

Nieuwe Test Drive in de maak?

Mogelijk komt er een nieuw Test Drive spel van Atari. Uit een publiciteitsaankondiging van de rockband Fear Factory bleek namelijk dat de drummer, Raymond Herrera, zijn medewerking verleent aan de muziek voor een spel genaamd Test Drive Cross-Town.

Atari heeft nog geen officiële aankondiging van deze titel gedaan, maar ook rond Pitbull Syndicate, de ontwikkelaar van de laatste drie Test Drive spellen, is het de laatste paar maanden verdacht stil. Alles wijst er dus op dat er een nieuwe Test Drive aan zit te komen, en het is nu dus alleen nog een kwestie van tijd, tot verdere details bekend gemaakt zullen worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Het ging de laatste paar jaar maar bergafwaards met de Test Drive serie, dus hopelijk zal dit deel weer een stap in de goede richting zijn….

  • Zou het voordeverandering eens een goed spel worden??? Ik hoop alleen niet dat t verknalt word want dan heb je weer een oude licensie die verknalt word zoals defender frogger etc.(deze is natuurlijk niet zo oud maar toch)

  • Weet nog wel dat Test Driver (2?) het tegen Need for Speed (2?) op moest nemen. NfS won toen vet, terwijl Testdrive ook wel vette auto's had.    Misschien kunnen ze er weer wat van makan!

  • Dat kan ik me nog herinneren ja… Dat was toch die Test Drive met daarin de Jaguar XJ220 als uberauto?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren