1. Sega sluit overeenkomst met Silicon Knights

Sega sluit overeenkomst met Silicon Knights

Sega heeft een overeenkomst gesloten met ontwikkelaar Silicon Knights. Deze overeenkomst houdt in dat Sega de uitgeefrechten heeft op de spellen van Silicon Knights voor de volgende generatie spelcomputers. Silicon Knights is bekend van onder andere Eternal Darkness en Metal Gear Solid: The Twin Snakes op de Nintendo GameCube.

Silicon Knights zal in samenwerking met Sega een nieuwe spelserie ontwikkelen voor de volgende generatie spelcomputers. Deze overeenkomst maakt deel uit van de 'Westerse videospellen' die Sega wil ontwikkelen.

Sega zal alle marketing en distributie activiteiten op zich nemen. Verder zal Sega een oogje in het zeil houden bij de spellen van Silicon Knights. Beide bedrijven hebben echter besloten voorlopig nog geen details en platformen te noemen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • silicon knights>> all :"

  • ok dus nu is dus "echt waar" dat silicon nights niet meer exclusies voor nintendo games gaat uitbregen of helemaal niet meer voor de revolution zoals eerder de geruchten waren? zou jammer zijn als het zo is..

  • Hmm klinkt goed! Het voordeel is dat het dan waarschijnlijk wel multi titels worden.

  • Mooi zo!

  • M$ had ze moeten kopen :P

  • Microsoft moet juist zo weinig mogelijk kopen! ze verpesten alleen maar de goede naam van het bedrijf aangezien vaak een deel van de "echte crew" weg gaat waardoor ze middelmatige games uitbregen.. zoals bv bij rare.. maar dat is wat ik ervan vind.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren