1. Play Yan naar Europa en Amerika

Play Yan naar Europa en Amerika

De Play Yan, het apparaat waarmee je op de Nintendo Dual Screen (DS) en de Game Boy Advance (GBA) films en muziek kunt afspelen, zal in Amerika en Europa verschijnen. Voor welke adviesprijs is nog niet bekend.

Zo maakte Reggie Fils Aime vandaag bekend tegenover DSGaming. Reggie Fils Aime is de man achter de verkoop en marketing van Nintendo of America (NOA). Het apparaat zal nog dit jaar in Europa en Amerika op de markt komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • YES! het enige wat ik nog nodig had voor mijn DS :) en de SD kaart nog…

 • ik hoop dat het nog voor de zomer vakantie komt

 • Mooi

 • wow, zou ook wel heel vaag zijn als ze dit niet zouden doen hoor…

 • woepie de poepie leuke mod voor de ds alleen moet de prijs nie duurder zijn dan mp3 spelers want anders kun je net zo goed een mp3 speler kopen.

 • Kan ook mp4…

 • typisch nintendo fanboys, nu zijn ze blij dat ze filmpjes kunnen kijken terwijl ze dat bij de psp niet zo belangrijk vonden

 • Het verschil tussen dit en de psp-functie is dat ik bij de psp-functie betaal voor multimediaopties die ik niet wil en bij de ds en gba laat ik het lekker achterwege als ik dat wil.  En ja, datzelfde heb ik ook al vaak zat bij de psp gezegt. Dat ding had 100 euro goedkoper kunnen zijn als ik er geen mp3- en mp4-afspeelfunctie op had gehad en dan was ik een veel blijere consument geweest.

 • lol@aiii Er zouden veel meer mensen teleurgesteld zijn als de psp geen film en muziek features had. Een groot 16/9 scherm als die van de psp schreeuwt gewoon om video!! En btw denk je nu echt dat de psp zonde die features 100€ goedkoper zou zijn? Het is een kwestie van software hoor.  Wat jij nu zegt is hetzelfde als ik zou zeggen "voor mij is een tweede scherm en stereo geluid niet nodig op de DS, ze hadden beter mono geluid gelaten en 1 scherm gehouden maar dan wel touchscreen.."  Touch screen en stereo geluid horen nu eenmaal bij de DS net als film en mp3 bij de psp. De PSP is altijd al bestempeld geweest als een media en games apparaat en daarvoor is het gemaakt. Bij de DS krijg je halfbakken extra opties zoals de play yan waarvan ik het nut niet zie op de kleine lage res scherpmjes van de GBA en de DS. Die scherpmjes zijn gewoon voor games gemaakt.


 • je betaalt helemaal niet voor de films optie. Eerst moet je nog een peperdure memory card kopen en/of Films. Om deze functie er bij te hebben kost bijna niets. een klein beetje software op de psp en je kan films kijken. Het is niet zo dat je 100 euro extra betaalt om deze functie te hebben.  Het is dus jou keuze om films te gaan kijken of niet. Kijk je wel dan ben je meer geld kwijt. Ga je het niet gebruiken, dan hoef je geen extra zooi te kopen en ben je niets kwijt.

 • Wijze woorden van Berserk. Het briljante scherm en de snelle processor zitten toch al in de PSP, om er dan geen films/mp3 functionaliteit in te bouwen zou crimineel zijn.

 • ik hoef helemaal geeen fims te kijken oip de DS….Pictochat is trouwens geweldig…ik had hem ff meegenomen naar de school voor de toetsweek en een maat uit m'n klas ook en toen deden we net of we klaar waren (leggen blaadje op hoek van de bank en zaten gewoon te overleggen terwijl ik aan de andere kant van de klas zat!!!komt die vent kijken…he wat is dat…ik zeg: dat is de nieuwe nintendo en ik start mario op,hij loopt weg, start ik pictochat weer op en ga ik weer verder met overleggen!!!heb nu denk ik een vet hoog cijfer terwijl ik er geen kont van bgreep

 • SD kaar zit er gratis bij! :D

 • ik vind het echt wel cool dat nintendo dit doet! eindelijk zijn ze slim bezig!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren