1. Multiplayer perikelen in Ratchet: Deadlocked

Multiplayer perikelen in Ratchet: Deadlocked

In de laatste editie van het videospellenblad Electronic Gaming Monthly staan de eerste details van Ratchet: Deadlocked. Ratchet: Deadlocked is het vierde deel in de succesvolle Ratchet & Clank reeks wat ontwikkeld wordt door Insomniac. Zoals al duidelijk werd in Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal wilt Insomniac ook met dit nieuwe deel zich meer gaan richten op het multiplayer aspect.

Waar vooral robotje Clank lijkt dit keer met afwezigheid te schijnen, het zal wel mogelijk zijn om met verschillende personages je wapens leeg te schieten in vernieuwde squad-based gameplay. Ook de singleplayer missies kun je dit keer samen met je vrienden via internet doorspelen. Rachet: Deadlocked moet in het derde kwartaal van dit jaar exclusief uitkomen voor de PlayStation 2. Een officiële aankondiging wordt snel verwacht.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • Dit noem ik nou melken…..ik word er ziek van…

 • Hmm… weenie hoor. Geef mij nou maar gewoon de single player met aardig wat platform aktie. Niks kan tegen het eerste deel op! Aan de andere kant, ik ben nou eenmaal fan van de serie dus deze zal ik ook wel weer kopen.

 • @Duo Maxwell

  Ik wordt schijtziek van die mensen die iets tegen uitmelken hebben. Wat maak het gvd uit dat het deel zoveel is als het een vette game is. Zeik niet zo man, het gaat er toch om of het fun is of niet. Niet of het deel 1, 1 of 88 is.

 • zo verander je een goede reeks in een mindere reeks  JAMMER HOOR!!!!!!!!!!

 • Hoe weet jij dat nou, DAVE_XBoX. Je hebt het nog niet eens gespeeld. Dus loop niet zo te zeiken.

 • k vin jak altijd al leuker dan dit maar ze zouden die serie's afsluiten!!!De laatste waren goed en het zou een mooie afsluiting worden!!!!  nu kan het alleen maar bergafwaarts gaaan

 • @ kurzzz, het is gewoon zo dat dit spel minder word, het is toch de bedoeling dat dit spel een succes word met multiplayer, nou dan is de singleplayer dus matig of slecht en de multiplayer lijkt me ook niks voor dit soort spellen, het is wel genoeg geweest met ratchet en clank reeks, en zodra je hem gespeeld hebt, zal je er ook zo over denken

 • @ dave_xbox

  spreek voor jezelf en als je geen zin hebt in ratchet and clank ga dan maar blinx ofzo spelen op de xbox misschien dat je een goeie vervolg van die wilt zien.

 • Dave_xbox is natuurlijk jaloers dat de xbox geen…laten we zeggen slechte platformers heeft. Dit zijn nog altijd de beste platform games van deze generatie, samen met Jak enzo!

 • Volgens mij is Blinx 2 een aardige flop geworden als ik me niet vergis…

 • @ 2pacalypse en Snake NL  sorry hoor, maar ik vind blinx ook een matig spel, ik hoef niet jaloers te zijn want ik heb ook een ps2, en dit heeft niks te maken met zin hebben om ratchet en clank te spelen, want ik heb deel 1 gespeeld, dat was wel leuk, maar dit word gewoon niks!!!!! en als jullie er anders over denken moeten jullie dat weten, maar ik denk dat als jullie dit spel gespeeld hebben dat jullie opeens heel anders praten erover

 • Je doet net alsof je het spel al heb gespeeld? Dus kom mij nu niet vertellen dat ik er tegen die tijd anders ga denken, omdat jij het niet kan hebben dat er nog een deel uit komt.  Ik zou zeggen, ik spreek je eind dit jaar wel met de review.  Trouwens ik weet ook al dat Halo 3 kut gaat worden, want er komt een Halo 2.5 (melk)…….


 • @ Snake NL  ik DENK dat jullie er dan anders over praten, en sorry hoor, maar als Halo uitgemolken word hoe noem je dit dan, dit word alweer deel 4!!!

 • Tja ik lul ook maar wat, maar komt wel op hetzelfde neer want die Halo 2.5 is ook maar iets onzin, met alleen next gen graphics en that's it.  En Halo 2 was nou niet echt super moet ik zelf zeggen, en dit is misschien wel deel 4 maar het zijn wel allemaal leuke delen geweest, dus zal deze dat ook worden en dat bedoel ik al helemaal online. Deel 3 was echt geweldig online met veel fun!  Je moet nu niet gaan denken dat wij anders gaan praten ofzo….please ga weer achter je xbox ofzo en start Halo 2.


 • jou mening dat Halo 2 niet super was, is natuurlijk onzin, maar ja jij hebt blijkbaar wat tegen xbox en dat is verder jouw probleem, we zullen wel zien wie er gelijk heeft,

 • Bedoel hiermee te zeggen dat de Hype Halo 2 echt niet beter heeft gemaakt uiteindelijk.  Anyway..jou loze opmerkingen dat wij er anders over gaan denken slaat al helemaal nergens op want je hebt het 1. zelf niet gespeeld en 2. weet je niet hoe wij over deze games dachten.  Ik wil ook wel zien straks wie er gelijk heeft…maar verder interesseert het me eigenlijk niet, als ik de game maar leuk vind, kan me derest geen flikker schelen.


 • ikke vind deze game wel lol

  maar heb nooit vn deze reeks gehouden  ikke heb liever brothers in arms of battlefield 2

 • @ sneakyremco  ps2 fanboy, sorry dat ik je beledigd heb hoor, en ik speel geen blinx kan je nie lezen ofzo

 • @ DAVE_XBoX

  Sorry hoor, maar jouw eerste reactie was dat dit spel kut wordt, of iig dat de reeks achteruit gaat. Je had dan moeten zeggen dat je dat DACHT. Je hebt nog geen screen gezien en dan al zeggen dat de hele reeks ten dode is opgeschreven is natuurlijk bullshit, dat snap jij ook wel. En ik vind het juist positief dat de serie veranderd, want deel 3 viel iets tegen doordat ik deel 2 zelfs offline beter vond. Nu komt een meer vernieuwend deel en ik denk dat dat de serie goed doet.

 • @ kurzzz de reeks is ook ten dode opgeschreven van dit soort spellen moet je niet 4 delen maken, en de serie verandert niet echt, Jak X dat is pas een verandering, maar goed, als ik het fout heb en dit een heel goed spel blijkt te zijn, nou ja dan heb ik me vergist, maar het lijkt me sterk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren