1. Iron Phoenix aangekondigd

Iron Phoenix aangekondigd

Sammy Studios is momenteel bezig met de ontwikkeling van het spel Iron Phoenix. Dat kunnen we vandaag op GameSpot lezen. Het spel is geïnspireerd door Chinese Kung Fu en zal door InterServ International worden uitgegeven.

Naast de single player modus zal het spel het vooral moeten hebben van de online mogelijkheden. Het zal Xbox Live! volledig ondersteunen door met zestien spelers onder andere Versus, Deathmatch en Team Deathmatch te kunnen spelen. De gevechten beloven gevarieerder te zijn dan bij de bekende vechtspellen. De titel verwijst naar een mysterieuze meteoriet die behoorlijk wat schade heeft aangericht. Een smid en zijn leerling die ter plekke waren gingen de inslag bekijken en vervaardigde van het erts van een rots negen dodelijke wapens. Elk wapen kreeg vervolgens zijn eigen legende en in de single player missies moet jij alle negen wapens zien te verzamelen.

De gameplay belooft vrij origineel te worden. Hoewel we het spel beschrijven als een 3D actiespel zal het meerdere stijlen bevatten. Hierdoor wordt het spel moeilijker maar tegelijkertijd flexibeler en blijft het langer leuk. Zo zullen er geen vaardigheden aan een karakter gekoppeld zijn maar aan de wapens die je tijdens je missies vindt. Elk wapen zal een unieke specificatie hebben en jij moet inschatten welk wapen je voor welk gevecht het best kunt gebruiken.

De geïnteresseerden kunnen het hele artikel hier lezen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Best wel interessant!! Wie weet wordt dit nog wel wat….

  • Ik heb gameplay gezien van dit spel bij gamespot.com en tot nu vind ik het er matig uitzien. Niet de graphics maar het spel zelf. Speelt nogal houterig van wat ik gezien heb…………. het animaties zien er niet zo vloeiend uit als het zekere Ninja Gaiden.    Afwachten maar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren