1. Nog meer informatie over Phantasy Star Universe

Nog meer informatie over Phantasy Star Universe

In de laatste uitgave van het Japanse-spellenblad Famitsu heeft Sega enkele details vrijgegeven rond het online-rollenspel Phantasy Star Universe, waar onlangs de eerste beelden van zijn verschenen.

Zo zal je over de éénspelermodus ongeveer 40 uur doen. Het spel zal zich in deze modus linear laten spelen, al is het wel mogelijk vrij rond te lopen in de spelomgeving. Verder zullen er enorme steden, meer dan twintig kerkers en meer dan vijftien eindbazen aanwezig zijn in Phantasy Star Universe. Het spel speelt zich af op drie planeten: Neudaiz, Motwob en Hume. Op de Hume wonen de Porum, op Motwob wonen 'dierlijke mensen' en op de waterwereld Neudiaz wonen de 'Newman'.

Verder kun je je eigen personage ontwikkelen, zowel qua uiterlijk als qua mogelijkheden. Zo kun je zelfs de kleur van de lippen van je personage aanpassen. Daarnaast kun je tot er met drie personen in je 'groep' (party) plaatsen. Deze medestrijders zullen niet direct te sturen zijn, maar je kunt ze wel orders geven. De hoofdpersoon in het spel heet Ethan Waber, die tegen het 'kwaad' vecht omdat zijn zus werd aangevallen.

In de online-modus van Phantasy Star Universe zullen geen 'beroepen' (jobs) meer aanwezig zijn, maar vier 'rassen'. Ieder ras heeft zijn eigen voordelen en kan zich, naarmate het spel vordert, verder ontwikkelen.

Verder zullen er, in tegenstelling tot voorgaande Phantasy Star-delen, geen MAG's meer aanwezig zijn, maar 'robot partners'. Ook zullen er voor het eerst in een Phantasy Star-spel voertuigen aanwezig zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 1 speler mode van 40 uur? Klinkt goed…

 • Geen mags! nooooooo!

 • En zit er nou multiplayer in? God wat jammer dat hij niet voor de Gamecube komt… :(

 • klinkt gaaf, maar 40 uur is niet zo ontzettend veel..

  weet iemand trouwens of ze al klaar zijn met battlefield 2?

 • Online op de PS2 hè……Eerst zien dan geloven zal ik dan maar zeggen.

 • Ja precies eerst maar ff afwachten maar het klinkt iig zeer goed.

 • Als het in europa uitkomt en online is EN het online gratis is of erg goedkoop en makkelijk betaalbaar met prepaid cards, koop ik het spel^^

 • wtf? komt ie niet op de xbox dan? het vorige deel was ook heel gaaf op xbox live…

 • Ze mogen best wel ff dees ook op de cube uitbrengen zonder online modus….t ziet er namelijk uber tof uit…

 • NOOOO ME WANT MAGS. I LOVE THEM.

  met de single player van PSO I&II ben ik als 150+ uur mee bezig geweest. ik toen ik 135 uur bezig ben geweest raakte ik me save wel kwijt, maar dan nog. 40 uur valt me dus een beetje tegen, maar als online echt goed werkt en gratis is dan koop ik hem zeker weten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren