1. mijn feestje!!!!

mijn feestje!!!!

eindelijk 4 maanden na mijn verjaardig (6 april) houd ik dan mijn kinderfeestje. met mijn feestje zijn we naar het zwembad de tongelreep geweest. met jochem, rick, joey en ik, dess was ziek .nou ik zal maar is beginnen

nou dus ik op 6 april heel vroeg wakker kwart voor 9. en dan gaat de telefoon belt een van mijn vrienden af nou das ook lekker fijn =(. maarja toen was de rest er en ik had mijn playstation 3 al klaar gezet dan konden we nog een half uurtje spelen dus we hadden even special ops bij call of duty modern warfare 2 gedaan. helaas niks gehaald nou dus we pakten onze spullen en gingen in de auto klaar om naar de tongelreep te gaan in eindhoven. we hebben zeker een half uur of 3 kwartier in auto gezeten om dat mijn moeder verkeerd reed ( lekker slim.) nou dus we gingen even stoppen bij een bezinestation om te vragen waar het was en we mochten ook een ijsje uitzoeken 5 minuten later waren we bij het zwembad. ik liet even mijn free run kunsten zien maar ik brak zowat mijn nek. toen we binnen waren ging mijn moeder de kaartjes halen dus wij even stoeien daar midden in de wachtrij. toen kwam mijn moeder met de kaartjes en we konden naar binnen dus we gingen ons eigen allemaal omkleden en de spullen in een kluisje doen. daarna konden we naar het zwembad.

toen we er waren dachten we lekker veel glijbanen. we gingen als eerste met zen alle van de familie glijbaan daar zijn we 3 keer achter elkaar van afgeweest. daarna in de tol waar een hele lange rij was. toen zijn we nog van de zwarte die gaat heel hard af geweest. en toen bij de gele maar bij de gele remde, ik in de glijbaan dus ik wachte, op mijn 3 vrienden en ik kreeg toch een schop, in mijn rug. daar had ik dus even last van toen gingen wij mijn moeder zoeken die hadden we zo gevonden we pakten wat chips en wat drinken we moesten ook bestellen wat voor drinken en eten. we wouden meteen weer gaan zwemmen. yes de golven waren er we zwommen, naar achteren daar heb je een soort pilaar met een rood platform dat op en neer gaat. daar zijn we zeker een uur geweest wezen stoeien, en elkaar der afgooien. en zo ging het maar door maar 2 uur voordat we gingen we zijn 6 uur geweest ging joey sjansen maarja dat maakte ons niet veel uit. de laatse 3 kwartier hebben we onder de sproeiers gestaan. toen kregen we nog een ijsje en een blikje energiedrank toen was de dag voorbij. we reden naar huis toe en gingen praten over coole series en films we gingen iedereen afzetten bij hun huis. en de drukke dag was afgelopen. (van het geld ga ik BC 2 kopen :D)

Dit artikel delen

Over de auteur