1. Meer informatie en beelden van volgende UT

Meer informatie en beelden van volgende UT

Al zal het waarschijnlijk nog maanden duren tot we weten hoe de titel gaat heten krijgen we wel steeds meer informatie van de volgende Unreal Tournament.

Net zoals het vorige deel zullen ook in dit nieuwe deel weer voertuigen aanwezig zijn, dit keer zullen er achttien soorten speelbaar zijn. Onder deze achttien zitten de bestaande uit Unreal Tournament 2004 maar ook een hele hoop nieuwe.

De wapens die op het moment zeker in het spel zullen zitten zijn:

Dual Enforcers

Rocket Launcher

Flak Cannon

Shock Rifle

Link Gun

Sniper Rifle

Tridium Stinger

Canister Gun

AVRiL

Redeemer

De Canister Gun heeft drie functies: granaten lanceren, mijnen leggen, en biologisch slijm schieten, dit is een samenvoeging van drie andere wapens. Tot slot is nu ook bekend welke soorten teams/rassen in het spel zullen zitten: Nakhti, Juggernauts, Corrupt, Iron Guard, Krall, en Jakob's team. De nieuwe beelden zijn hier te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • het lijk mijn suppr vet ik ga hem zekker kopen :p

 • Hoop dat mijn pc dit aan kan :(  AMD Athlon 64

  3000+

  Nvidia 6800GT (naar ultra)

  1024 MB RAM  Strax is dit niet goed genoeg :(  Ziet er wel fucking mooi uit.
 • Geen losse Goo gun meer? Dat zuigt!

 • 82.72.30.209, valt wel mee hoor, het is een engine gemaakt voor Dual Core CPU's en gebruikt grafische technieken waarvan we nu alleen nog kunne dromen. Ook niet gek dat we pas half 2006 ofzo deze titel op de markt zullen zien, dan is die hardware van concept niet zo heel spetterend meer. Maar met beetje geluk op lage resolutie en wat settings naar beneden zal je het wel glad kunnen draaien.

 • *Zucht* iemand wilde ff stoer doen met zijn PC'tje hiero. Sorry om het te zeggen, maar ik ben niet onder de indruk -_-''  UT2K4 speel ik nog steeds. Misschien niet meer zo vaak als toen die uitkwam, maar ik ben een tijdje geleden weer begonnen met hardcore UT'en

  Een nieuwe UT is dus erg welkom.(niet dat deze niet goed genoeg meer is)


 • Ik ga dit jaar toch weer een nieuwe pc voor mezelf bouwen. Mijn handen beginnen weer te jeuken :D

 • beste perfect concept, volgens mij is jouw pc meer dan goed genoeg om een volgende unreal op te spelen dus stel je niet zo aan.

 • nog ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO lang wachte

 • Unreal Tournemetnt is zo vet het ziuet er zo WOW uit.

 • wooooooot

 • sow wat is dit een film ofsow :|  die graphich sein eggt sow mega ultra über  maar kan niet sowlang w8en

  mja dan maar valt pc upgraden :D
 • @ Perfect | Concept  je kan beter een andere pc gaan kopen, om je te matsen wil ik je huidige computer wel van je overnemen voor zo'n 100 eu

 • ik denk dat dit spel super wordt verkocht.

  mij lijkt het echt een lachuh spel, maar ik denk dat je niet stil kan blijven staan hetzelfde als andere unreal echt vet moeilihjk

 • ik denk dat dit spel super wordt verkocht.

  mij lijkt het echt een lachuh spel, maar ik denk dat je niet stil kan blijven staan hetzelfde als andere unreal echt vet moeilihjk

 • ben echt benieuwt

 • Ik zeg gewoon mijn specs.  Is wel een goede pc maar niet de beste natuurlijk. Ik geef alleen maar aan hoe irritant het gamen eigenlijk is.  Zit ik een lange tijd te sparen voor een vrij goede pc. En komt er een paar maanden later gewoon weer spellen aan die de huidige generatie pc's moeilijk aan kan.  Kunnen ze gewoon niet in één keer een goede pc maken die wat jaartjes meegaat in plaats van een paar maanden.  Ze naaien je echt. • Welkom in de wereld van de elektronische revolutie @ Perfect Concept.

 • Kunnen ze gewoon niet in één keer een goede pc maken die wat jaartjes meegaat in plaats van een paar maanden.

  Jawel, dat noemen ze ook wel een 'console' ;-)

 • dus geen minigun (tot nu toe), dat vind ik namelijk wel zo'n verneukt wapen, je wordt er zo mee kapot geknalt en kunt nauwelijks meer bewegen als je eenmaal geraakt bent, bij ut2004 is dat helemaal bezopen, wel raar dat ze dus bio, granaten en mijnen met elkaar combineren, granaten en mijnen in 1 wapen is nog wel te doen, maar ik beschouw die bio goop toch wel als iets heel anders, ook waar je het voor gebruikt :S, had liever gehad dat ze zoals vanouds gewoon de bio-rifle als apart wapen hadden gehouden. en de dual enforcers zijn waarschijnlijk de vervanging van de (dubbele) assault rifle(s)?.

  ik ben wel heel blij dat de shock rifle er in zit, das mijn fav.!! ^^

  ik mis trouwens ook de lightning gun :'(, vind ik leuker wapen dan de sniper rifle, komt idd ongeveer op hetzelfde neer, maar bij 2004 geven beide wapens mij wel een ander gevoel tijdens het fraggen.

 • OMFG, geen Bombing Run, hopelijk verandert dat nog :'(, anders kan voor mij unreal wel eens over zijn, is gvd de leukste game mode :@. ja ik weet t, kheb net ook al gereplyd, maar heb net ff de screen bekeken, en zag dus dat rijtje met Game Modes in en out. Double Domination eruit heb ik helemaal geen problemen mee, dat speelt écht NIEMAND (op 2 personen na ofzo), dus dat kost hun ook weer minder tijd, maar Bombing Run… zijn grote ladders voor met aardig wat clans die daaraan mee doen, het lijkt wel alsof epic helemaal niet door heeft wat er door de gamers zoal gespeeld wordt, conquest schijnt op een soort vervanger van assualt te lijken, dus dat vind ik ook nog niet zo erg, maar echt zooo fucking genaaid om BR eruit te gooien':'(.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren