1. Carmadeblack - Girl Unknown

Carmadeblack - Girl Unknown

De aanstormende band carmadeblack uit Eindhoven is druk bezig met het maken van de eerste stappen in de muziekscene. Met een distinctief geluid dat niet zomaar in een hokje te stoppen is probeert dit trio, bestaande uit Mike Attinger, Derek van der Geld en Dave van Gorkum, mensen te vermaken met een aanstekelijk geluid.

De verschillende muzikale achtergrond van de bandleden, maken het geluid van carmadeblack uniek en veelzijdig. De Drum & Bass invloeden van Derek, de Rock invloeden van Dave en de hiphop/R&B; invloeden van Mike lopen perfect in elkaar over.

Het jonge drietal komt begin 2010 bij elkaar en rollen min of meer per ongeluk in een muzikaal avontuur, dat al snel leidt tot carmadeblack.

Vind je het wat? Je kan ons altijd volgen en ook de volgende nummers als eerste te horen krijgen via De Carmadeblack Hyves. Ook de eerste clip die opgenomen gaat worden ga je daar zien.

Ook komt er een officiële site aan maar door de drukte kan dat nog wel even duren. Thanks voor de interesse en laat vooral weten wat je ervan vindt!

Dit artikel delen

Over de auteur