1. Tijd te kort!

Tijd te kort!

Op dit moment heb ik wel eventjes tijd! Vrienden van me komen zo hierheen om te chillen en daarna gaan we Poolen. Waar ik niks van kan! Dus dat zal wel komisch worden!

Voor de mensen die hier gaan reageren die alleen op de Front Page zitten. Ik ben iemand van het forum! En ik kom in vrede! Dus als je me niet kent zit je gewoon niet lang genoeg op het forum ;)

Vooral wel naar het forum gaan want het is daar erg awesome!

Wat is de reden achter deze blog? Nou ja die is vrij simpel! Iedereen weet vast wel nog de tijd dat je een klein kind was en de tijd maar niet vooruit leek te duwen! Zelfs niet al je bijwijze van spreken met een bulldozer er tegen gaan ging duwen! Nu ben ik 23 en ik slaap niet meer in de les zoals ik vroeger bij Economie deed op de Havo. De tijd vliegt gewoon! Zelfs wanneer ik het niet maar me zin heb gaat het nog snel. Heb ik het echter wel naar me zin(wat bijna altijd is) dan vliegt het nog veel sneller!

En dan begin je af te vragen, damnzz is het alweer 1:00? Dan zit je alweer in feite in de volgende dag. Voor mezelf neem ik alleen de regel: Ben ik nog niet gaan slapen of wakker geworden de volgende ochtend/middag dan is het nog dezelfde dag!

Alleen dat neemt niet weg dat ik echt tijd te kort heb! Ik wil nog proberen de openingsbladzijde van mijn boek te schrijven! Ik wil meer gaan lezen! En ga zo maar door! Wat is dat toch dat gebeuren dat de tijd vliegt? Als ik ga slapen zit ik met de gedachte: Mjah vandaag niet aan toegekomen! Komt morgen wel aan de beurd ...

En die morgen wordt dan overmorgen, volgende week en in extreme gevallen zelfs volgende Maand...

Hoe zien jullie lieve lezers deze kwestie? Verveel je je vaak en heb je tijd over? Of ben je net als ik vrijwel altijd bezig en heb je tijd te kort? En waar zit het hem in dat vroeger(naar je beleving) de tijd zo traag ging?

X

Karel

Dit artikel delen

Over de auteur