1. YOFL: Batshit Insane Stories from the depths of Awkwardness

YOFL: Batshit Insane Stories from the depths of Awkwardness

So, Milan. walks into a bar...

Nadat hij eindelijk naar Amerika kan om te studeren natuurlijk. Dus, hij loopt daar een willekeurige bar naar binnen. Overigens in Boston. Want daar zijn alle bazen aanwezig, jeweetz. Anyway..... Milan. komt daar binnen en wil zich een biertje bestellen. Of dat nu wel kan in Boston wanneer je nog geen 21 bent dat weet ik niet, maar laten we er nu van uitgaan dat hij wel dat biertje krijgt. Dus, hij zit daar en uit het niets komt er een smoking hot chick naast hem zitten. Je kent het type wel: wel wat Amerikaans, maar wel classy. Brunette, petite, net 18 jaar. Hot stuff. Ze begint dus met hem te praten en het klikt wel tussen de twee en dit kon nog weleens goed aflopen voor Milan. Come on son! You can do it!

Totdat a wild Swiep appeared. Milan. snapt er geen fuck van want Swiepert moet in Holand zitten met van die typische Hollandse meisjes. Swiep is dus ook wel gecharmeerd van de schone brunette en introduceert zich zelf tot grote ergernis van Milan. What the fuck man, NOT ON. Terwijl onze twee cyberbuddies met elkaar in discussie gaan, komt er zo'n typische fratboy type langs die de captain van zijn highschool type is en probeert die schone brunette mooi in te palmen. Want zoals hij redeneert, die twee rare Europeanen zijn gewoon freaks. Zowel Milan. en Swiep kijken op en noemen de fratboy een fucking redneck, wat kennelijk in het verkeerde keelgat schiet.

Dus, die fucking all-American boy trommelt een stel van zijn gorilla vrienden op om Swiep en Milan. te voorzien van een can of whoopass en eerlijk is eerlijk: het ziet er slecht uit. Terwijl deze twee helden zich wel gaan verdedigen, verschijnt er een poort waar een aantal mensen uit stappen. Ten eerste zien we Vigilante, die zich totaal lam heeft gedronken. Niks nieuws onder de zon, maar die dude bezit nu drunken master skills waar de wereld jaloers op kan zijn. Naast hem zien we Vlaflip verschijnen, die gloed van onoverwinnelijkheid over zich heen heeft. Serieus, als awesome een plaatje zou hebben in het woordenboek zou hebben dan zou Vlaflip's afbeelding het boek sieren. Hij heeft die skills van ene Tidow geleerd. Juist. Daarnaast zien we ook JJ. met zijn catchphrase "Bieberriffic!" en heeft een voodoo pop die op Justin Bieber lijkt. I don't even want to fucking know. Als laatste is er natuurlijk Trotsert, die samen met Vlaflip de Broforce kan lanceren.

Er ontstaat een epische vechtpartij waarin Vlaflip start met de move the Nuttbuster, die inderdaad een behoorlijke indruk achterlaat op één van die sport gorilla's. Hij valt als een hoopje ellende in elkaar en roept om ene "mama". Hmm. JJ. laat zijn voodoo pop heen en weer slingeren en vanuit het niets verschijnt er Bieber-Tron, een machine van dood en verderf. Hij gebruikt zijn krachten van zang om de sport gorilla's te bedwingen. Dat lukt overigens en Vigilante slaat alle dudes aan de grond met zijn drunken master stijl. Als een dronken ballerina met overgewicht ontwijkt hij alle tegenslagen. Terwijl de sportfanaten inclusief die nare fratboy op de grond liggen, hanteren Vlaflip en Milan. de Broforce en schieten die gozers overhoop met een behoorlijke bundel energie. Milan. levert de genadeslag door zijn gepatenteerde killer kitty er op af te sturen door zijn goede werp arm te gebruiken. Terwijl deze fanaten 'em aftaaien als een stel whiney bitches, bedankt Milan. zijn IGF cyberbuddies voor hun inspanningen. JJ, Trotsert en Vigilante gaan weer terug via de portaal. Milan. vraagt wel of Vlaflip Swiep kan meenemen. Flippert geeft Swiepert een pimpslap van jewelste en sleurt hem mee door het portaal, terug naar huis. Awesome.

De petite brunette, geschrokken door al die commotie vraagt of Milan. wel in orde is en of ze hem moet verzorgen. Milan. faked een injury om bij de meid in huis te komen en het lukt. Sterker nog, ze geeft hem eenmaal daar een spongebath, wat natuurlijk resulteert in veel meer dan dat. Een wat meer vleselijke versie van Twister zeg maar. Goed zo jongen, goed zo. She rocked your world.

Eind goed al goed.

Hier is je fucking meme.

---------------------------------------------------------------------------

===============================================

---------------------------------------------------------------------------

Oversoul and the magic pussy

Dit is het verhaal van Oversoul, die een turbulente relatie kent met een meisje die we niet bij naam noemen. Het begon zo leuk, maar eindigde in teenage drama vol awkwardness. Toch na veel labiele momenten blijkt het vrouwmens hem terug te willen en Oversoul denkt even na: ‘ach, een paar weken erin en eruit om haar terug te pakken, waarom niet? Ze is me nog een blowjob schuldig.’ Zo gezegd zo gedaan. Terwijl de twee tortelduifjes op de bank zitten bij haar thuis, krijgen de hormonen van Oversoul het op de heupen. Hij rukt de kleren van haar af en ze neuken zich suf. Oversoul moest natuurlijk niet geheel door de mand vallen, dus begon hij ook maar haar fun kitty te likken. Dit plezierde haar duidelijk, totdat Oversoul een scherpe pijn op zijn tong voelde. Hij kijkt nogal geschrokken op en kijkt in de spiegel. Een paper cut, op mijn tong? Wat is dit?

Oversoul begint weer langzaam naar pussy te kijken en begint er in te wroeten met zijn vingers. Ze kronkelt van genot, maar Oversoul kijkt met grote ogen naar haar poes. Tot zijn grote verbazing trekt hij een gloedje nieuwe vijf euro biljet uit haar poesje. Totaal verbaast kijkt hij naar het biljet, totdat het vriendinnetje hem aanspoort om verder te gaan met waar hij mee bezig was. Oversoul stribbelt tegen en begint te vragen waar dit op slaat, waarom er papier geld in haar poesje is verstopt. Het meisje kijkt hem vreemd aan en zegt dat ze niet echt vertrouwd op een portemonnee en dat haar poes een veel betere plek is om alles op te bergen. Bijna niemand komt daar! Oversoul kijkt wederom erg geschrokken naar het vijf euro biljet en begint zich weer aan te kleden.

‘Wat krijgen we nou!’ roept ze. ‘Waar denk jij heen te gaan!?’ Oversoul kijkt om en zegt: ‘fuck this, geen enkele punani is deze shit waard.’ Al vloekend trekt hij zijn shirt aan, maar wordt wederom een halt toe geroepen door het meisje: ‘jij gaat nergens heen!’ En met een machtige pers komt er opeens een ninja uit haar poesje. Zijn naam is overigens Karel. ‘Geef die vijf euro terug!’ ‘THE FUCK’ gilt Oversoul. Een gevecht ontstaat en Oversoul moet met veel moeite Ninja karel’s aanvallen ontwijken. ‘Verdomme waar ben ik nu weer in belandt’ aldus het arme slachtoffer van deze crazy psycho bitch. Karel hanteert overigens een katana en mist amper het hoofd van Oversoul, die nu een stuk haar mist. ‘oké, deze shit is bullshit. FUCK OFF MET JE PUSSY NINJA’ en Oversoul weet Ninja Karel een behoorlijke ass whooping te geven. Terwijl de fragiele ninja bewusteloos op de grond ligt, kijtk Oversoul zijn toekomstige ex aan: fuck, dankzij deze shit ben je gewoon vijf euro kwijt. Dat heb ik al verdient na die horror show met jouw.

Terwijl Oversoul de duistere straten van Den Bosch oprent, heeft hij wederom een wijze levensles mogen ontvangen. Vertrouw never ever dit soort psycho meisjes. Nou ja, ik heb er tenminste nog vijf euro aan over gehouden.

EINDE

Dit artikel delen

Over de auteur