1. Ik ga weg

Ik ga weg

Het is jammer, maar er zijn mensen die denken dat ik niet echt ben. Dit omdat het mij gelukt is een plaatje in een log te zetten en omdat ik eerder zei dat ik geen internet mocht.hebben. Welnu mijn kleinzoon heeft dit allemaal uitgelegd. Ik heb hier naast een paar blaadjes liggen waarop het allemaal staat. Hij heeft mij ook lid gemaakt, want ik wist niet hoe je een plaatje kleiner moest maken voor de naam. Dat hoefde ik ook niet te weten, want het was maar eenmalig, zei hij. Ik weet niet of ik het goed uitleg.

En men wilde niet dat ik internet kreeg. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik niets zelf mag regelen. Ik ben volwassenen gvd. Als ik internet wil dan krijg ik dat. Ik moest het alleen zelf doen, maar ik heb mijn eigen geld en ik mag kopen wat ik wil! Ik heb een tweedehands kleine uitklapcomputer gekocht welke ik nu al bijna twee maanden heb. Ik zit er iedere dag achter.

Mijn kleinzoon had mij gewezen op deze side/site zodat ik wat kan leren en vragen. Helaas heeft het geen zin wanneer mensen mij niet serieus nemen. En ik ben te oud om mezelf ergens op te gaan dringen.

Zoals ik al zei is mijn kleinzoon ook lid van jullie. Maar hij wil mij niet zijn naam zeggen. Ik weet dus niet wie het is. Vraag dat dus niet. Hij wil niet dat ik weet wat hij allemaal doet hier. Het enige wat hij tegen mij gezegd heeft is dat hij Suna een lekker ding vindt. Stom woord trouwens. In mijn tijd zeiden ze mooi meisje.

Zo ik heb schoon schip gemaakt en ga ermee stoppen. Ik ga ergens anders mijn heil zoeken.

Dit artikel delen

Over de auteur