1. Het Boek van Samen - Eerste scriptie; Penises 1:1

Het Boek van Samen - Eerste scriptie; Penises 1:1

In den beginne was er niets behalve de krachten van pro en anti. Deze krachten zijn inherent aan elkander. Zonder pro kan er geen anti zijn en vice versa. Zo is het geschreven en zo zal het immer zijn. De pro heet Ralph en is de vertegenwoordiging van liefde, Anime en gekke dansjes. De Anti heet AJ en is de vertegenwoordiging van soortisme, MS Paint en Pirate Metal. Deze twee oerkrachten zijn elkaars vader en elkaars zoon. Dit is niet om hun aanhangers in de war te brengen, maar om te laten zien dat er niks mis is met incest. Immers, ze hebben ook Urk en Volendam geschapen.

Samen schiepen zij een universum en kozen daar één planeet om te bevolken. Deze planeet noemde zij aarde. Er moesten mensen komen om hun goddelijkheid te aanbidden, want was er nu leuk aan god zijn als niemand je cool vind. De eerste mens die zij schiepen maakten ze van stof en noemde ze Fox-One. Echter, Fox-One was niet geïnteresseerd in hun aanbidden en werd prompt vermoord door een hun Holy Hitman genaamd Sadist (om logische redenen). Ralph wou nog een poging wagen en haalde AJ over. Dit keer gebruikte ze superieure materialen. De volgende mens creëerde zij uit bierblikken en doopte zij Fox-One.2.

Nu er een man was, moest er natuurlijk ook een vrouw komen, immers elke beschaving heeft zijn werkpaarden nodig. AJ en Ralph vroegen zich af wat het meest geschikt was om vrouwen uit te schappen. Uiteindelijk dachten ze "Why fuck with perfection" en kozen ze wederom voor bierblikken. Hun nieuwe creatie noemde ze Suna. Snel kwamen ze er achter dat Suna veelste veel gelijkenissen met mannen vertoonde en stuurde wederom Sadist aan het werk. Vervolgens maakte zij hun volgende vrouw uit een aanrecht. Dit project was geslaagd en noemde zij Monniejj.

Het enige wat hun nog restte was een plaats van aanbidding te creëren. Hiervoor maakt ze een gebouw wat zij noemde: de Kroeg! Zo is het geschreven en zo zal het immer zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur