1. Burnout interview met enkele nieuwe details

Burnout interview met enkele nieuwe details

Computer and Video Games had een interview met Alex Ward van Criterion waar enkele nieuwe details over Burnout 3 en andere projecten onthuld werden. Burnout 3 is al online te spelen. De makers van Burnout 3 zijn begin september begonnen met het testen en kunnen sinds november 2003 online met het spel. Of de Xbox versie ook online komt, hangt van EA af. Burnout 3 is het enige spel dat door EA wordt uitgegeven.

Alex Ward is enthousiast over de PlayStation Portable en zegt dat Criterion ook enkele projecten heeft voor Sony's handheld. Of Burnout een project voor de PlayStation Portable is, wil Alex Ward niet op reageren.

Alex Ward vertelt ook dat de politie onderdelen uit het spel gehaald worden. Hij vindt dat Burnout 3 een agressief racespel is waar de politie niet in past. Als laatste wist hij nog te vertellen dat het spel groter wordt dan Burnout 2. Er zijn meer auto's en uitdagingen te vinden in het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Tipisch een EA game dus. Elk jaar krijgen we nu weer een nieuwe Burnout met een paar kleine verbeteringen.

 • ben 1 belangrijk zinnetje er vergeten bij te zetten BMH: Burnout 3 is het enige spel dat door EA wordt uitgegeven. Het is dus een eenmalig project dat door EA wordt uitgegeven. Kans dat als het een succes wordt de deal verlengt wordt zit er natuurlijk wel in maar voorlopig is dit het enige project dat door EA wordt uitgegeven.

 • @ Robkazoe: Als EA iets doet, dan is het altijd voor een lange periode.

 • /me kijkt naar fifa: you are so damn right :P

 • Burnout 3 is het enige spel dat door EA wordt uitgegeven.  Verander die zin eens. Die is misleidend :)

 • Sorry i can't :P Dat heeft die Alex Ward echt gezegd…

 • Lijkt me gaaf, Burnout op de PSP:)

 • Een stukje uit het interview met de makers van Burnout 3  http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php?id=101991

  Are we going to see a Burnout for PSP?  Ward: I'd like to think that there's a great chance that you'll see Burnout on PSP.  So you think PSP would be able to do the game well?  Ward: Yeah, I think so but until we see the finished machine… I think PSP is really, really exciting - it's a very powerful machine. I mean, PS2 handheld, why wouldn't you want one of them?  Are you working on any PSP projects at the moment?  Ward: Yes.  Is one of those Burnout?  Ward: No comment.  COOOOOOOOL!! :D 8) • ik hoop dat hij later ook naar de ngc komt, want ja het is toch EA he

 • EA is wel kut ja, ok, maar ik denk wel dat Burnout 3 een vette game gaat worden! Ook wel beter dat die politie onderdelen uit t spel worden gehaald trouwens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren