1. Kameo en Perfect Dark nog steeds in ontwikkeling

Kameo en Perfect Dark nog steeds in ontwikkeling

Rareware is nog steeds bezig met Kameo: Elements of Power en Perfect Dark 0. Op de brievenpagina van de officiële site maakt Rare een einde aan diverse geruchten.

" Of course Kameo's still coming, just as PD0 is still coming. If it wasn't then we'd tell you, but generally we're not in the habit of cancelling games that are far enough along to have been announced.”

Helaas werden er geen verschijningsdata genoemd en is het wachten op meer informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Alleen al voor Perfect Dark ga ik een x-box kopen, maar wel die crystal limited edition, yeah, ik heb hem al gereserveerd, nu maar hopen dat Perfect Dark niet wordt doorgeschoven naar de x-box 2 :(

 • Ja inderdaad, ik hoop ook dat het de Xbox 1 haalt. Lijkt me echt een geweldig spel, deel 1 heb ik gruwelijk veel gespeeld. Goed nieuws dus.

  Overigens is die brievenpagina op Rare's site wel grappig om te lezen :).

 • We zullen zien. Vooral Kameo lijkt me erg cool

 • Als PDzero niet flopt, moet ik ook een Xbox kopen. PD is nog steeds de beste FPS allertijden voor mij.

 • Ik hoop ook dat PD0 niet flopt, heeeeeel veel mensen die aan PD voor de N64 hebben gewerkt zijn weg bij Rareware, ook degene die het team leidde (hijs nu baas van Zoonami als het goed is). Ik hoop echt dat het een goed spel wordt, al heb ik mij twijfels, Rareware maakt niet meer zo'n goede games meer… :/ Erg jammer, zelf denk ik dat PD0 een terleurstelling wordt, al hoop ik het niet.

 • ik ben bang dat microsoft met rare een miskoop heeft gedaan… het talentvolle personeel is grtendeels naar andere studios het goldeneye team bijvoorbeeld heeft zn eigen studio nu dus wie moet er van pd0 een succes gaan maken?Ze kunnen dan wel wat hulp van Bungie gebruiken..

 • Jep zonder Nintendo lijkt het erop dat Rare er nix van bakt! Mischien inderdaad niet zo'n slecht idee om Bungie te laten helpen!

 • Ja Timesplitters was ook ZO'N ontzettend goede game! Duidelijk dat al het talent van Rare naar Free Radical is gegaan!  Not.  Er zijn er nog genoeg over hoor, bovendien hebben ze een hoop erg getalenteerde programmeurs aan kunnen nemen omdat MS een enorme financiele backup levert. De eisen zijn hoog, je kunt niet zomaar aan een Rare game gaan werken, dan moet je in het verleden al aan andere toppers hebben meegewerkt of andere overtuigende dingen op je CV hebben staan.  PD0 wordt vast erg goed, ze zijn er ook ff langer mee bezig dan met Grabbed by the Ghoulies, dat was meer om ff te laten merken dat ze nu voor Xbox programmeren ofzo :D  Ik kijk vooral uit naar een Banjo-Threewie trouwens ;)


 • Banjo-Threewie. Hij heeft Banjo-Tooie uitgespeeld :). Maar daar kijk ik idd ook erg naar uit. Maar nog meer naar Perfect Dark 0. De eerste Perfect Dark was op GoldenEye na de beste shooter ooit voor mij, en ik heb alle vertrouwen in Rare. Ik vind het ook onzin dat Rareware nu ineens niks meer is doordat 'alle mensen weg zijn gegaan'. Zie de argumenten van NuclearGoat :).

 • Ik hoop dat nucleargoat gelijk heeft.Ik vind alleen wat ik tot nu toe gezien heb van rare op de xbox onvoldoende dus ik ga van t ergste uit kan het me straks niet gaan tegenvallen als de nieuwe rare games komen maarja natuurlijk hoop ik op zo goed mogelijke games.

 • Laten we de realitiet nou maar onder ogen zien. De jaren '90 rare is niet meer. De laatste games die ze gemaakt hebben waren allemaal middelmoot. Iedereen verklaarde nintendo voor gek maar ik ga hun beslissing steeds meer begrijpen. Ze zijn tot nu toe nog niet bepaald een aanwinst geweest voor xbox. Rare kennende zal pd0 niet meer op deze console komen. Lijkt me een perfecte lauchgame voor de xbox 2. Grabbed by the ghoulis was nix bijzonders, waarom heeft microsoft daar geen smak geld gebruikt om die game bijzonder te maken.

 • Ja John heeft opzich wel gelijk dat de spellen van Rare de laatste jaren wat minder zijn geworden. Hoewel Conker's Bad Fur Day wel heel tof is. Het lijkt me wel heel stom om PD0 te verkloten maar we zullen zien.

 • Perfert Dark Zero is al meer dan 2 jaar in de maak, dus ze hebben geen haast…

 • Alleen maar 6 mensen zijn vertrokken volgens raretopia.com naar Free Radical Design…… en ze zijn amper sleutelleden.  John, wat dacht je van Nintendo's briljante troep "Doshin the Giant"??? Of stomme Kirby Air Ride??? Of Capcoms geniaal verpestte Devil May Cry 2?? Of Square's "Bouncer"??? Hey, why not Namco's nieuwste Ridge Racer???? Jesus mina zeg………. iedereen maakt wel een slecht spel. RARE kan het niet meer, neeh….. Grabbed by the Ghoulies was niet goed!! arhg!!!  Wat een mensen zeg. Wanneer RARE meer de 2-3 spellen verpesten, dan pas kan je zeggen….. nah, ze zijn niet goed.


 • Ik heb nog wel vertrouwen in Rare. Maar ik snap Nintendo's visie hierover wel. Rare is nou niet bepaald een productieve studio, ze brengen slechts sporadisch titels uit en het is altijd maar afwachten of dat goed afloopt. Grabby by the Ghoullies was niet slecht, maar ook niet goed. Als het dat wél was geweest, was er natuurlijk niks aan de hand. Kameo heeft het in zich een klassieker te worden, daar ben ik van overtuigd.

 • Ik wil gewoon aanduiden dat elk bedrijf middelmatige spellen maakt (JAAAH, zelfs Nintendo) of kan maken.

 • Micky racing voor de n64

  starfox

  grabbed by the..  Alsjeblieft, 3 matige games van rare. Rare is middelmoot geworden, kijk gewoon maar naar hun laatste games. Natuurlijk maakt nintendo ook weleens mindere games maar ze hebben de laatste jaren niet enkel matige games gemaakt zoals rare. Ik verheug me nog best op pd0 maar als je gewoon logisch nadenkt hoef je er niet veel van te verwachten.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren