1. THE BEST THINGS IN LIFE DON'T CHANGE

THE BEST THINGS IN LIFE DON'T CHANGE

Beste lezers,

Wat is het leven toch beautiful in de beste zin van het woord. Zelfs een game affect je leven op een heerlijke manier die films en books je ook kunnen laten doen. Ik ben vanavond kort wezen clubben, maar ik kan het net zo lekker vinden dan thuis te komen om mijn xbox aan te drukken en die laatste beautiful minutes van Final Fantasy 13 te spelen.

Ik ben happy dat ik InsideGamer heb gevonden, al zijn de meeste reacties hier niet over de inhoud van mijn reviews en logs maar meer over mij as a person geweest. Ik hoop dat dit snel zal veranderen wanneer iedereen used aan mijn style is. Ik heb het een klein beetje improved, maar niet alles kan verandert worden. The best things in life don't change, en de best thing in my life is toch echt my very own me, myself en I wezen.

Het weekend zit er weer op, morgen weer lekker aan de laatste weekjes van mijn studies beginnen voor die heerlijke non-stop party van een zomervakantie. Ik kijk nu al uit naar iedere dag een lekker terrasje pakken in de zon met een rosebiertje, terwijl alle mensen voor het WK diezelfde stad in zijn getrokken en tot in de late uurtjes blijven. Ik ben geen voetbalfan, maar het WK bljif toch altijd feest! Er komt in ieder geval way more then enough leuks voorbij, en dat plezier kan je helaas in de meeste games niet vinden, if you catch my drift, haha. ^^

Vergeet niet mijn nieuwste review te lezen en dan hoop ik dat ook jullie vinden dat het flink improved is!

Have fun guys!

Andrew

Dit artikel delen

Over de auteur