1. SO WHAT IF IM A HOMOSEXUAL!?

SO WHAT IF IM A HOMOSEXUAL!?

Echt erg sad dat het nodig is om deze log te schrijven, maar apparently is het zo keihard nodig dat jullie weten waar ik wel of niet mijn tong in steek. Dit is de meest intolerant online community waar ik me ooit toe heb mogen rekenen! Wat nou al had ik wel op vrouwen gevallen (wat ik overigens ook een beetje doe hoor, not that it matters) dan hadden jullie me ook flink geschaad, maar nu voel ik me FUCKING TRASH! Ik heb een flinke honour daar niet van dus het boeit me niet zo bizar veel, het blijft maar online jullie kennen me niet in real life, maar dit stings.

Weetje wat, I don't give a shit! Waarschijnlijk is de helft van jullie bicurious of as green as a leaf, ben benieuwd of de grootste gaybashers hier weleens het vrouwelijk geslachtslid los van een aantal pixels hebben gezien. I love games and i love my life, dus zoals ik eerder zei DEAL WITH IT!

Shout out naar de boys die me wel supporten. Laten we maar weer back to basics gaan, gamen. Binnekort een nieuwe review, en als je het nu echt zo bad vind geconfronteerd te worden met een paar woorden die zijn geschreven door een 'fag,' STAY AWAY!

Logging out,

Andrew

Dit artikel delen

Over de auteur