1. STAND UP FOR YOUR RIGHTS!

STAND UP FOR YOUR RIGHTS!

Hey guys,

Zoals jullie waarschijnlijk zullen noticen ben ik niet zo woedend als i should be. Ik had net een totally different log getypt, maar ik heb hem helemaal gedelete en een new one geschreven waarbij ik beter heb nagedacht. Ik verlaag me namelijk niet tot jullie level, asswipes.

Laat ik de ergste 'gaybashers' zoals iemand het hier noemde eens wat facts onder de ogen schuiven. 30% van de homofobe youngsters heeft volgens research weleens iets 'geprobeerd' met een eventueel bisexual mate, en out of protection begonnen met de extreme hate of homo's. De ergste gaybashers (you know which ones als je de comments leest) zijn often degenen die ooit een echte gay hebben gebasht. Ik zeg niet dat 30% van de commenters dit heeft gedaan; de meeste zijn antisocials die cheap laughs willen die ze outside van het internet nooit zullen accomplishen. Je gaat mij niet vertellen dat de dudes die het meest met virtuele mannelijke poppetjes spelen van iedere community in nederland weinig gayplayers kent. Ik zeg niet dat ik er personally turned on van word, maar its just a means of saying bro's.

Weet gewoon dat ik om jullie keihard lach en dat ik weet dat ik far above jullie sta, en dat jullie me met niets kunnen deren want I know I've already accomplished more then most of you will ever do!

Laten we weer back to basics gaan en ik ga morgen met een clean sheet beginnen aan een nieuwe review. Ik hoop dat de ergste gaybashers inmiddels het geld hebben gevonden hun sexual frustations door een hobo in een abandoned Amsterdam park te laten 'hand'haven en anders zie ik jullie graag terug in Den Bosch. En aan 30% van de ones die blijven haten: YOU'RE QUITE WELCOME TO COME OUT OF MY CLOSET!

Een grote thanks gaat uit naar de boys die me hebben geprotect de laatste dagen. You guys zijn de reden dat ik hier lekker mijn gangetje blijf gaan en gewoon lekker blijf gamen en reviewen. To be continued...

Logging out,

Andrew

Dit artikel delen

Over de auteur