1. Hoe om te gaan met games en tentamens

Hoe om te gaan met games en tentamens

Terwijl heel middelbaar Nederland lekker achterover op de stoel hangt voor de pc (of juist nog met een herkansing bezig is), is studerend Nederland veelal nog bezig met tentamens, hertentamens of zelfs colleges. Zo ook ik.

Ik probeer wanhopig tentamens van Micro-Economie te oefenen, aangezien dat de enige manier is om dat vak te halen. Het boek hoef ik namelijk niet open te doen maar genoeg tentamens maken (met de uitwerkingen er praktisch naast) is in principe voldoende.

Alleen word je wel ontzettend makkelijk afgeleid door allerlei zaken die je kunnen afleiden, zoals weblogs en games.

Ik heb net even zitten brainstormen over die kwestie en ik ben tot een oplossing gekomen. Als ik eerst zorg dat ik alle games die me kunnen afleiden uitspeel, kunnen die me alvast niet meer afleiden en kan ik daarna gewoon verder aan mijn tentamens.

Micro-Economie heb ik morgenochtend om 8:45.

Ps. Ik raak niet echt meer afgeleid door games aangezien ik allang niet meer game maar ik ben wel een beetje verknocht aan The Big Bang Theory, dus dat is eigenlijk mijn afleiding. Misschien moet ik alle seizoenen dus maar eerst afkijken voordat ik verderga met Micro-Economie.

Dit artikel delen

Over de auteur