1. Charlize Theron maakt opwachting in Aeon Flux

Charlize Theron maakt opwachting in Aeon Flux

Majesco en ontwikkelaar Terminal Reality zullen een spel gaan uitbrengen, gebaseerd op de anime-serie en film Aeon Flux.

Aeon Flux was oorspronkelijk een anime-serie op de muziekzender MTV, die het vooral moest hebben van stijlvolle animaties, aangezien er geen dialogen in voorkwamen. In 2005 brengen MTV Films en Paramount Pictures een gelijknamige film, met in de hoofdrol Oscar-winnares Charlize Theron. Dit spel zal de verhaallijnen van de anime-serie en de film bij elkaar brengen.

In het spel zul je zul Flux spelen, die deel uitmaakt van een laatste rebellengroep, dat vecht tegen het laatste overgebleven rijk op aarde: Bregna. 400 jaar in de toekomst is de wereldbevolking vrijwel bijna uitgeroeid door een virus en is deze stad, bestuurd door wetenschappers, opmerkelijk genoeg onaangetast gebleven.

Rebellenleider "The Handler" geeft aan jou de belangrijke taak om Bregna te infiltreren en diens leider uit te schakelen. Gedurende het verloop van je missie ontrafel je echter een wereld vol geheimen.

Charlize Theron heeft niet alleen haar prachtige verschijning ontleend aan het spel, ze heeft ook de stem van Flux ingesproken voor het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ze is lekker maar niet op dat plaatje.

  • Cool Aeon Flux, tekenfilmpje die vroeger op Mtv kwam, keek er altijd naar.

  • ik vind de grafix toc nie zo mooi en die vrouw is echt nie lekker

  • Ik weet niet wat ik ervan moet denken, dus dat wordt weer afwachten!

  • Ze is kk lelijk en je moet zo ie zo nooit een game van een film kopen die zijn slecht en snel gemaakt om geld uit de games-industrie te rausen.    Kwaliteit is daarbij ver te zoeken bij dat soort spellen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren