1. SO THERE WE ARE

SO THERE WE ARE

There we are. Iets langer dan een week geleden maakte ik mijn personal account aan, na tijdenlang te hebben gelurkt op het forum en de main site. Een hoop shit followed. Ik werd gereviewed, ik werd gedoubt, ik werd geimitate, ik kreeg fans, ik kreeg haters. En nu is de storm eindelijk gone. Tijd voor een clean sheet (ik ben jullie voor, een homosexual heeft echt niet altijd dirty sheets.. :P)

It's hard being different. Dat weten de meesten van jullie ook. Er zullen een hoop social outcasts hebben gezeten tussen de comments of anderen die hun feelings voor de mannenliefde onderdrukken. Dit is niet veel anders dan being me. Ik kan niet eens normaal een review plaatsen op een gamesite zonder meermaals per dag een hatereply te krijgen via PM of als reply op een van mijn blogs of reviews. Er zit echt een bunch of dimwits op dit forum en we all know it. Ik ben echter voor niemand van jullie gebend. I still stand.

Ik hoop dat we volledig kunnen restarten, dat ik snel mijn Bioshock-review kan placen en dat niemand daaronder een homosexual comment maakt of iets dat op mijn persoontje is gericht. Ik wil outside of this blog niks meer horen van wat de last week is gebeurd, en dan hoop ik dat we weer met zn allen door een door kunnen. Jullie doen normaal, ik doe normaal, that's the way it should be, not the other way around.

Ik kijk al uit naar de normal reactions, en mogen de erection-reactions maar uitblijven.

Logging out,

X Andrew

Dit artikel delen

Over de auteur