1. ABOUT DE BRIT

ABOUT DE BRIT

Ok boys, even resumeren. Ik heb vandaag de hele dag in de office van mn bijbaantje gezeten, ben om half 1 opgestaan en ben net thuis gekomen. Wat ik nu aantref is een grote chaos. Laat een ding clear zijn:

I AM NOT DE BRIT!

Jullie kunnen geloven wat jullie willen, maar I swear: de Brit is een imitator. Blijkbaar heb ik zoveel sterrenstatus verworven als de homosexual motherfucker, dat er mensen de behoefte hebben om mij te proberen te exposen als een troll. De helft van jullie had zogenaamd (althans, thats what you think) goed geguessed dat de Brit een tweede account van mij is, maar wat zou de meerwaarde daar van zijn? Think for a second en je ziet ook wel dat dat utter bullcrap is.

Waarom zou ik in heavens name nog een account aanmaken, zeker om die stupid reason die 'de Brit' opgeeft? Dit is gewoon een zielige attempt van jullie gayhaters om mij te naaien. Go get a life. Ik weet niet wie jij bent, maar je bent een silly, pathetic dude, en bovenal een troll.

Ik vind het erg sad dat dit gebeurt, want ik was zoals je in mijn last blog leest juist van plan met een clean sheet te beginnen. Het streelt me geenszins dat een of ander diehard fan mij na probeert te doen. Jullie maken het leven van gay people zuur, wees maar trots op jezelf de Brit en others. Be proud.

Logging out,

De enige echte Andrew

Dit artikel delen

Over de auteur