1. ANDREW'S GOODBYE

ANDREW'S GOODBYE

Aan alle guys en een beperkt aantal girls van deze site:

Ik heb er een nachtje over geslapen en ben tot een, voor mij, shitty conclusion gekomen: I QUIT! De last week heb ik ongewild een massive hype laten ontstaan omtrent mij en especially homosexuality op gamesites. Ik was at first nooit van plan om ook maar te mentionen dat ik op mannen val, maar na een aantal comments voelde ik mij toch in mijn honour aangetast. Daardoor is een online riot veroorzaakt en sorry zal je niet over mijn lips horen. You can blame me, but you did it yourself.

Ik kreeg die-hard fans, imitators en obsessed haters, maar gelukkig waren er ook mensen die mij hebben geprotect. Thanks jongens, jullie maakten mijn stay hier nog somewhat bevredigend. Maar nu zal ik mijn virtual heil tot bevrediging ergens anders moeten zoeken.

Ik zal mijn dreams blijven volgen en ik hoop echt dat mn biggest haters ooit een gamemagazine zullen openslaan en zich heerlijk blijven irritaten aan mijn schrijfstijl. Die gaat dus never nooit changen he boys, jullie hebben in die week niets bereikt. However, ik zal er meer op letten, en als dit echt ten goede werkt zal ik op die way ook meer cash verdienen als most of you guys.

Ik hou de honour aan mezelf en leave hier met style. Nogmaals een shout-out naar de boys die mijn back hadden in mental sense en wat volgt is voor de haters.

Mogen mijn last words voor altijd in jullie memories blijven.

SUCK.

MY.

SLIMY,

SPICY,

DICK!

Logging out for the last time,

Andrew

Dit artikel delen

Over de auteur