1. Eerste details Full Spectrum Warrior 2

Eerste details Full Spectrum Warrior 2

Pandemic Studio's heeft in het 'Official Xbox Magazine' de eerste details van Full Spectrum Warrior 2 naar buiten gebracht. Hoewel er geen grote lijnen werden besproken, wordt al wel een en andere duidelijk over de gameplay.

Zo krijgt de speler in deel twee meer mogelijkheden met het team. Een belangrijk deel daarvan is de mogelijkheid om het team op te splitsen, om zo met twee teams van 2 het vijandelijke gebied door te drekken. In deel één kon je wel een soldaat een bepaald gebied of hoek laten afdekken, maar moest je wel altijd met je team bij elkaar terugkomen.

De samenstelling van de teams lijkt ook te kunnen veranderen. Het spel zal in elk geval een mogelijkheid bevatten om een scherpschutter te gebruiken. Hoe dat precies zal werken is nog niet bekend. Over de missies weten we ook nog niet veel. Vast lijkt te staan dat de Amerikaanse en Britse strijdkrachten op een gegeven moment een brug moeten innemen.

Nog niet veel informatie dus, maar met de E3 op komst zal dat de komende maanden ongetwijfeld veranderen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Pandemic Studio's heeft het 'Official Xbox Magazine' de eerste details van Full Spectrum Warrior 2 naar buiten gebracht.    deze zin klopt niet echt

  • Komt toch niet uit voor de consoles die ik heb dus echt intresse heb ik er ook niet voor.

  • ik vond het vorige deel toch wel heel verslavent

  • is shizzle (shizzlio whatever) weer een nieuw "cool" woord/uitdrukking van de pu of zo?

  • twijfel…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren