1. Nederlanders en het weer, het is ook nooit goed!

Nederlanders en het weer, het is ook nooit goed!

Wat is dat toch met ons Nederlanders en het weer in ons land? 3/4 van het jaar regent het in Nederland en dromen we er van dat het mooi en lekker weer wordt. Hebben we lekker en warm weer en dan klaagt iedereen weer dat het TE warm is of dat er regen moet komen.

Nederlanders en hun mening over het weer. Volgens mij wisselen we zovaak van mening er over als een politicus van standpunt wisselt. Dan is het weer te koud, dan is het weer te warm. Vervolgens is het weer te nat en dan is het weer te droog. Is het ook ooit goed? Meestal met kut weer gaan velen op vakantie naar een warm land. Guess what Vrijdag waren wij dat warm land! Nee 40 graden in Griekenland is verder prima maar 30 graden hier in Nederland is weer not done.

Ja natuurlijk raak je verbrandt als je met 30 graden naar het strand gaat dat weet je toch van te voren? Gewoon vroeg op de dag gaan of genoeg zonnenbrand meenemen. Helemaal erg zijn van die types die willen dat het regent wanneer zij binnen moeten zitten. En wanneer ze dit niet hoeven te doen mag de zon ineens weer wel schijnen.

Ik zeg daarom wees blij met het weer zoals het nu is. Het is nu een paar maandjes heerlijk weer en daarna is het weer wachten op de volgende zomer. Ook die reacties van het regent zo vaak. Tja dat is Nederland hé. Dus wees blij dat het nu steeds minder regent.

Dit artikel delen

Over de auteur