1. Lekker schelden

Lekker schelden

Als er niemand in de buurt is en ik toevallig een game online aan het spelen ben, wil ik nog wel eens tekeer gaan tegen mijn tegenstanders. Vooral als het allemaal even niet wil lukken floept er nog wel eens vloek of geïrriteerde kreun uit. Dat hou ik liever voor mijzelf omdat ik natuurlijk niet graag toegeef dat ik een slechte verliezer ben. Anderen gaan echter vooral tekeer via hun headset of, nog een stap verder, op video. Dat dat vaak hilarische resultaten oplevert is bekend. Denk bijvoorbeeld aan Angry German Kid of die ene dude die hem compleet flipte toen bleek dat zijn World of Warcraft-account was opgezegd.

Persoonlijk ben ik meer een fan van de spraakwatervallen aan scheldwoorden zoals de gast hieronder demonstreert. De woorden stromen letterlijk uit zijn mond terwijl hij met zijn volledige concentratie bezig is met het spelen van Street Fighter II HD Remix op het hoogste niveau. Ik betwijfel of hij zelf door heeft wat ie allemaal uitkraamt maar het is bijna hypnotiserend hoe vaak hij het woord ‘’bitch’’ gebruikt.

Nu is mijn grote vraag aan jullie: wat is jullie favoriete scheldwoord tijdens het gamen? Hou je je altijd in als er iemand anders in de buurt is of ga je juist helemaal los als iemand die naast je op de bank zit je compleet inmaakt?

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.