1. Lees en Huiver: Een Publieke Omroep talkshow over het fileprobleem.

Lees en Huiver: Een Publieke Omroep talkshow over het fileprobleem.

Een hele goede avond en welkom bij een talkshow van de publieke omroep. Ik ben uw presentator van vanavond, Presentator. Vanavond gaan we het hebben over het fileprobleem. Daarvoor hebben wij weer een blik van 3 fantastische gasten geopend!

Presentator: "Gast nummer 1 is hoogleraar autostapelen en bovendien is zijn favoriete game ooit gemaakt A2 Racer. Een autoriteit op het gebied van files dus. Gast nummer 1, dat file probleem wat vind u daar nou van?"

Gast nummer 1: "Nou Presentator dat file probleem is allemaal heel vervelend, maar ik zal u eens een echt probleem noemen en dat is Geert Wilders. Niet alleen kunnen wij ons dadelijk niet meer in het buitenland vertonen, daarnaast gaat ook onze economie helemaal naar de knoppen en…"

Gast nummer 2: "..EN HIJ POLARISEERT! Hij zet groepen mensen tegen elkaar op! Daarnaast zijn PVV stemmers achterlijke tokkies die de democratie helemaal aan het verpesten zijn. Een schande zeg ik U. Presentator, heeft u de statistieken van de gemiddelde PVV stemmer bij de hand?"

Presentator: "Haha gast nummer 2, dit is natuurlijk wel de PO hé! Kijk eens aan wat er op dit mooie scherm staat."

Gast nummer 3: "Ik zie het alweer: laagopgeleid, vaak niet eens een MAVO diploma, strafblad van hier tot Tokio en te dom om te poepen! Precies zoals ik verwachtte. Bovendien ben ik tot een schokkende ontdekking gekomen dames en heren! Namelijk dat Wilders wel errruug veul overeenkomsten vertoond met een zekere bekende Duitse meneer. Wilders zou wel eens de nieuwe Hitler kunnen zijn! Ik voel me nu heel dapper en goed dat ik dit heb durven zeggen. Kritiek tegen Wilders is tenslotte zeldzaam, helemaal bij de Publieke Omroep!"

Presentator: "Daar heeft u helemaal gelijk in. Tevens ben u ook hoogleraar historicus ofzoiets. Dat klinkt belangrijk en ingewikkeld. U moet dus wel gelijk hebben. Hoort u dat mensen thuis? Wilders is Hitler! Wij zeggen het, dus is het zo."

Gast nummer 3: "Helaas kunnen wij aan de verkiezingsuitslag niets meer veranderen. Dat betekend dat spoedig de treinen weer zullen gaan rijden. Die arme moslims. Tevens kunnen we deze waarschuwing niet lang meer blijven verspreiden aangezien we binnenkort wegbezuinigd worden! HOE HEEFT HET ZOVER KUNNEN KOMEN?! ACH EN WEE, HEL EN VERDOEMENIS! DIT MOET STOPPEN. VOLKERT VAN DER G, KIJK JE MEE? IEMAND? DOE IETS!!!!!"

Presentator: " ....…......."

Gast nummer 3: " ....................*kuch* *ahum* ehm, mijn excuses. Dit knippen jullie er wel uit.. toch?"

Presentator:" Wees gerust, u bent niet de eerste die zich liet gaan ;)

Gast nummer 3: "mooi."

Presentator: *ahum* en hiermee komen wij aan het einde van deze aflevering over het fileprobleem. We zijn via deze uiterst constructieve gesprekken een stapje dichter bij de oplossing gekomen, al zeg ik het zelf. Zometeen op dit net: de geheel objectieve documentaire ''Van Wanhoop tot Wilders en andere ellende.'' Wij wensen u nog een hartstikke fijne avond en zijn moreel superieur aan alle PVV stemmers."

Tot de volgende keer bij een willekeurige PO talkshow!

Dit artikel delen

Over de auteur