1. The Shield krijgt een spel

The Shield krijgt een spel

Sammy heeft vandaag The Shield aangekondigd voor PlayStation 2 en Xbox. The Shield is een Amerikaanse misdaad serie bekroond met twee 'Golden Globes' en een 'Emmy Award.'

Ed Durand, de producer van het spel vertelde het volgende:

"We want this to be an authentic re-creation of the show in a video game, and we know having the voices and likenesses of the lead characters is going to be essential to that.

Like the show, the game will focus on the Farmington underworld that Mackey and Strike Team rule. Players will have to navigate the gray area of the law, walking a thin line while trying to accomplish missions and dealing with the interpersonal realities of the job."

Sammy is nog steeds aan het onderhandelen met de script schrijvers van The Shield om een verhaal voor het spel te schrijven. Het spel zal in de lente van 2005 in de winkels liggen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • The Shield is wel een goede serie, keek het alleen nooit =]

 • Hoe weet je dan dat het een goede serie is :D  Mackey ruled!

  Heb seizoen 1 op DVD.

 • heb het weles gezien, maar keek het alleen niet. Snappie? :P

 • Zal wel weer een slap aftreksel worden :(

 • Meestal wel ja.. kijk maar naar Knight Rider of al die andere spellen met film lecensie's ( ofzo )

  Behalve Nightfire of EoN, die zijn wel goed..

 • en Goldeneye natuurlijk.. all1 dat is weer een aantal jaartjes geleden.. nu maar hopen dat EA Games Goldeney II niet gaat verneuken!!

 • Ben benieuwd hoe ze het excessive geweld gaan implementeren in het spel?

  Want ik heb de serie wel is gevolgd. En dat gaat alles behalve zachtzinnig aan toe.

  Zal ff een scene schetsen: een lastige crimineel wilt niet echt meewerken/luisteren en die wordt met z'n wang ff tegen een gloeiende gaspit gehouden. En ja dan kan je wel raden wat er aan de gaspit blijft kleven want die heeft geen teflon laag. :oD .  En ik ben zelfs bang dat het spel ook nooit goed kan worden aangezien er meer is dan alleen schieten en kicken. Er komt ook een hoop politiek strategy in voor wat de serie gestalte geeft. Dus ja maar afwachten…


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren