1. Stupid Zjerman Journalist BINGO

Stupid Zjerman Journalist BINGO

Na een week Keulen heeft iedereen zijn eigen unieke ervaringen opgedaan. De ene weet binnen te dringen bij een exclusief feestje, een ander heeft een interview met een hoge bobo gehad en een derde heeft de toiletpot van dichtbij geïnspecteerd. Maar zodra er wordt teruggekeken op een weekje gamescom, dan is er toch iets dat iedereen heeft meegemaakt: domme Duitse journalisten.

Op de één of andere manier weten de Duitsers zich altijd weer in de kijker te spelen door tijdens een presentatie de meest achterlijke vragen te stellen. De releasedatum, of er een demo komt, of het spel Achievements bevat en op welke platformen de game verschijnt, het zijn zomaar een paar vragen die we allemaal wel minimaal één keer hebben gehoord de afgelopen week. Als je niks weet, houd dan gewoon je smoelwerk!

We zijn die Duitsers echt helemaal beu met hun onwetendheid en daarom gaan we terugslaan! We hebben de Stupid German Journalist Question BINGO opgesteld met daarin de 25 meest gehoorde domme vragen van Duitse journalisten staan. Zo weten we in ieder geval zeker dat we volgend jaar ons kostelijk vermaken tijdens de presentaties. Sterker nog, we kunnen nu al niet wachten om tijdens een vragenrondje onze hand op te steken, te melden dat we ‘BINGO’ hebben en naar voren te lopen om onze prijs op te halen!

The Stupid German Journalist BINGO

Dit artikel delen

Over de auteur