1. Het leven is hard, jaja. Maar Pokémon, da's nóg harder!

Het leven is hard, jaja. Maar Pokémon, da's nóg harder!

Dacht jij dat jouw leven hard was? Dan zal je aangenaamd verrast worden door dit verhaal. Het leven in de Pokémon-wereld is pas hard. Het grootste deel van de bevolking is gedoemd om steeds op de zelfde plek te staan, dit is bijna zo erg als heel je leven enkel InsideGamer 1-Aprilgrappen te lezen: verschrikkelijk. Het doel van deze marteling: met een onnozel tienjarig kind een praatje maken, en je moet altijd hetzelfde zeggen, altijd! ALTIJD!!

Dat is het leven van diegenen die zichzelf meer waard vinden dan hun mede-bewoners van de wanwereld waarin ze leven, Pokémon. Met hun is het nog veel erger gesteld. Hun lot: ergens tussen het hoog gras, in een grot of in het water afwachten tot er een moordlustig jochie (jawel datzelfde onnozel kind als dat van de inleiding) komt dat ze vervolgens koelbloedig afmaakt. Enkel de 'gelukkigen' krijgen de eer om voor de rest van hun leven in een rood-wit-kleurige bal opgesloten te worden. Eten of drinken krijgen ze van hun 'trainer' nooit, van hygiene of comfort hebben ze nog nooit gehoord. Je zou denken dat ze voor al dit nog iets terug krijgen. Maar nee, hun baasje gebruikt hun voor gevechten tegen andere lotgenoten. Weigeren kan en mag niet. Hun leven is als dat van een legkip. Ze worden in leven gehouden enkel om te dienen en aan zeer levensbedreigende omstandigheden moeten ze hun taak vervullen. Sommigen beseffen het zelfs niet omdat hun intelligentie-quotient nog lager is dan Ralph. SCHANDELIJK!

Voor deze editie van 'HET LEVEN ZOALS HET IS' hebben we een praatje gemaakt met Henk de Rattata, een vriendelijke rat-achtige Pokémon die ons meer kan vertellen over die schandalige levensomstandigheden.

Goedemorgen Henk...

Goedemorgen, slechte morgen bedoel je! M'n broer is vermoord. M'n moeder gekidnapt en *dit deel is eruit geknipt wegens slecht taalgebruik*.

Mag ik u iets vragen...

...en weet je wat het nog erger maakt? Zo'n mongol-reporter als jij die interessant wilt doen!

Maar...

WTF? Je weet best dat je het enkel voor het geld doet en dat eigenlijk veel liever zo'n mislukt knikkermonstertje uit Bakugan had geïnterviewd!

Ik kan het uitleggen.... Snik...Mehmet's review was zó aantrekkelijk.

Verdwijn! ***ing ******!!

Maar dat kan ik niet doen. Dan is ons artikel veel te kort, snik...

Je bent m'n baas niet, ik ben een vrije Rattata! We leven in een vrije region niet? F*ck Off!! Je bent nog erger dan die f*ing Jelle!

Maar...

Ben je hier nog?

Door deze plotse verandering in de stemming van onze goede vriend Henk hopen we dat U een goed of juist een slecht beeld van de praktijken die worden uitgevoerd in de wereld van Pokémon. Tenslotte willen we u nog met uw neus op het feit drukken dat onze vrienden uit de Pokemon-wereld in een zeer misvormde wereld rondlopen. De huizen zijn uitermate klein en er is amper oog voor detail. En ze hebben groen, blauw of rood haar, ROOD HAAR, AARGH...

HULP IS NOODZAKELIJK!

EN U KAN HELPEN. PM FLOWIDI EN VRAAG OM HET REKENING- NUMMER OM OP TE STORTEN.

LIEFST STORTINGEN BOVEN DE 100 EURO, DANKU.

Dit artikel delen

Over de auteur