1. »Mijn eigen Pokémon dagboek!«

»Mijn eigen Pokémon dagboek!«

»Dag 1« Mijn avontuur als een Elite pokémon trainer is best hard aan het werk dear Dairy. Ik ben mijn tweede level 100 Pokémon team aan het maken op Pokémon soulsilver version dear Dairy, maar mij Pokémons genaamd Meganiun (level 55), Ampharon (level 53) en Rapidash (level 51) als je op het tussenhaakje met die level aantal kan zien ze zijn al op het helft dear Diary. Ik ben nu op Kanto en mijn Rapidash aan het trainen, maar hoe hier zal ik je uitleggen dear Diary. Aan het westen van het Cerulean city (waar misty woont) moet ik daar tegen trainers vechten en trainen voor mijn Rapidash dear Dairy... Groeten van Mehmet Özkan ^_^!

»Dag 2« Ik heb mijn Rapidash verder getraint en hij wordt echt heel sterk en ik ging hem verder trainen van die Route die via Cerulean city naar Lavender town gaat en daar heb ik veel trainers verslagen en ging mijn Rapidash van level 53 naar level 55. Toen heb ik de Route van Laventer town (naar westen) tot dat ik de slapende Snorlax tegen kwam daar werd mijn Rapidash van level 55 naar level 56. Op het laatste Route van Lavender town naar Fuschia city, ondertussen van die Route moest ik naar Johto vliegen via Victory road naar Johto vliegen want ik werd uitgedaagt op Route 33 en Route 46 en toen werd mijn Rapidash van level 56 naar level 61 gestegen en ik heb het gesaved tussen de Pokémon center en Gym van Fushia city en het eind resultaat van het training van mijn Rapidash is level 61 en hij is zeet sterker aan het worden en moet nog 39 levels voordat hij op het maximum level is bereikt namelijk level 100 dear Dairy. Morgen ga ik natuurlijk verder met trainen van mijn Rapidash dear Dairy, maar nu ga ik slapen beste elite pokémon trainer hebben ook een rust nodig of niet dear Dairy... Groeten van Mehmet Özkan ^_^!

»Dag 3« Ik ben weer verder gegaan met mijn Pokémon avonturen en heeft nog steeds verder getraint met mijn Rapidash (level 61) dear Dairy. Ik heb de hele gym van Fuschia city helemaal verslagen en mijn Rapidash is dan voordat ik tegen de gymleader van Fuschia city genaamd Janine is min Rapidash stieken een leveltje gestegen naar het level 62 en hebt Janine verslagen met het zelfde level getal en moest nog paar puntjes behalen om weer een leveltje stegen naar level 63 en heb ik verder getraint aan het einde van Fuschia city en daar was twee vogel vangers en die heb ik allebei verslagen en mijn Rapidash is 2 levels gestegen vandaag en staat nu op level 63 dear Dairy!

»Dag 4« Ik heb vandaag weer verder gegaan met mijn Pokémon avonturen in het spel genaamd Pokémon soulsilver version dear Diary. Ik heb weer met mijn Rapidash getraint en mijn Rapidash is 3 levels sterker geworden door de fiets heuvel (bike path) met 2 levels en bij de gym van Saffron city 1 level en ik heb de laatste actie bij de gym van Saffron city gedaan en ik kwam voordat ik daar was heb ik eerst die fiets heuvel uitgespeeld met mijn Rapidash en heb met hem van level 63 naar level 65 verhoogt en toen met ik naar de gym van Saffron city via Celaton city gelopen en heb al te trainers plus Sabrina van de gym in Saffron city uitgedaagt dear Diary. En daar heb ik ook harstikke goed gevochten tegen trainers en Sabrina en heb daar met mijn Rapidash van level 65 naar level 66 gestegen en heb ook gelijk mijn 12e badge gewonnen dear Diary... Groeten van Mehmet Özkan ^_^!

»Dag 5« Ik heb mijn Rapidash weer verder getraint en ik kan echt niet meer verder, maar ik heb wel paar dinges geregeld om het spel een beetje makkelijker te maken dear Diary. Ik moest naar de power plant en daar moest ik een metaal vindt voor een Magnet train en toen zei de politie agent daar dat iemand in de Cerulean city is en ik ging daar heen wie zag ik daar een van de member van die team rocket. Hij ging weg en ik ging naar Misty om haar uit te dagen voor een battle en daar was hij weer en ik vechten tegen die member van het team rocket en ik vondt de metaal en gaf aan het leider van power plant en het Magnet train ging weer werken. Ik heb een meisje genaamd copycat want zij heeft z'n Poké doll genaamd Clefairy en ik moest naar de Vermillion city en daar moest ik die pop zoeken en ik had hem gevonden bij de Pokémon fan club en die heb ik terug gebracht naar een meisje genaamd copycat die in Saffron city woont en zij gaf mij een Magnet train ticket. Ik werd weer uitgedaagt door een fietser bij de fiets heuvel van Kanto en ging her vechten en mijn Rapidash won het makkelijker dan vorige keer dat ik tegen hem had gevochten. En op het paar gebieden heb ik paar keer gevochten en mijn Rapidash heeft al die tijd een leveltje van level 66 naar level 67 verhoogt dear Diary... Groeten van Mehmet Özkan ^_^!

»Dag 6« Ik heb een paar telefoon nummers gekregen van twee gymleaders die in Johto zijn eentje van de Whitney de gymleader van Goldenrod city en eentje van Chuck (van z'n vrouw gekregen) de gymleader van Cainwood city en ik ging per trein terug naar Kanto (die had in het zelfde 's morgens ook opgelost en wou de telefoon nummer van Erica de gymleader van Celaton city hebben en ze is nog steeds in haar gym en wil geen telefoon nummer aan mij geven en ik heb het paar dingen door gelezen hoe ik haar's nummer zou krijgen ik moet eerst alle 8 Kanto badges hebben en daarna ken ik haar telefoon nummer krijgen dear Diary. Ik heb net weer mijn Rapidash van level 67 getraint en ik heb even bij mijn radio door gezocht (in het game natuurlijk) voor een Pokéflute voor Snorlax en ik vondt hem en ik draai die zender bij de Snorlax en ging met praten en hij werd wakker en moest tegen hem vechten en ik versloeg hem niet ik vangte hem met mijn Dusk ball (in een keer). Toen ging ik via Diglett's cave naar de stad waar Brock de gymleader is die stad heet Pewter city en ik gaf een beetje pauze voor mijn Rapidash want het is een beetje gevaarlijk voor Rapidash want namelijk Brock gebruikt ground Pokémons en mijn Meganium is dan een level verhoogt. Toen ging ik naar de westen via de Pewder city en paar trainers verslaan met mijn Rapidash, met dat training is hij heel wat levels verhoogt en via Dark cave naar de vervolg van die route gevolgt en verder vechten tegen de trainers en mijn Rapidash is van level 67 naar level 70 verhoogt en ik ging Misty de gymleader van Cerulean city zoeken en ik vondt haar en ging naar haar gym en ging eerst tegen haar trainers vechten met mijn Rapidash en toen tegen Misty en ik heb eerste 2 Pokémons van haar met mijn Rapidash verslagen en dan verder gevochten met Ampharos en Meganium dear Diary. Zo heb ik 2 badges erbij dear Diary...

»Trainers rebattle!«

=Johto: Route 34 tegen Picnicker=

=Kanto: Route 17 tegen fietser=

»Dag 7« Mijn dag 7 is heel goed gegaan en ik heb de Viritian forest uitgespeeld met mijn Rapidash van level 72 en daar is hij met de vechten tegen de trainers (bug catchers) en mijn Rapidash is een leveltje van level 72 naar level 73 gestegen dear Diary. Toen ben ik naar de Pallet town geweest om met Prof. Oak gesproken en hij heeft mij gerated hoe ik ging met Pokémon versameling en ging meteen surfen naar Cinnabar island en daar was geen Gym van Blaine en Gary was ook daar en hij ging niet weg voordat ik de 7e badge had gewonnen van Blaine en ik ging naar de andere eilanden (waar je vroeger Articuno kon vangen) en daar de trap op meteen en daar was de gym van Blaine en ik heb eerst de trainers verslagen en daarna tegen Blaine gestreden en daar heeft mijn Rapidash ook een leveltje gestegen en hij steeg van level 73 naar level 74 dear Diary. Toen ging ik terug naar Gary en hij ging naar z'n gym en ik vloog meteen naar Viritian city om Gary te uitdagen en Gary was verslagen niet door mijn Rapidash, maar door mijn Lucario level 100 (die had ik transporteerd via mijn Pokémon diamond naar Pokémon soulsilver version en daarmee heb ik alle 8 Kanto badges gewonnen en heb in totaal 16 badges (8 van Johto en 8 van Kanto) dear Diary! Ooh ja bijna vergeten en ik heb een nieuwe legendarishe regenboog Pokémon van level 70 gevangen en je kan het al raden wie Ho-oh heb ik gevangen met een moeite en heb ongeweer 5 ultraballs en ongeweer 30 duskballs dear Diary. Dit keer heb ik ook in nood zakelijk mijn Meganium erbij getraint vanwegen water Pokémons in het zee trainers te vechten dear Diary. En heb ook meteen een telefoon nummers van gymleaders genaamd Brock, Jasmine en Erica gekregen!

»Pokémon gevangen!«

=Ho-oh=

»Pokémon update!«

=Meganium (level 61)=

=Ampharos (level 55)=

=Rapidash (level 75)=

»Telefoon nummers van de gymleaders!«

=Whitney=

=Chuck=

=Brock=

=Jasmine=

=Erica=

»Dag 8« Ik heb lekker weer verder gegaan met mijn Pokémon avontuur en dit keer met de schip genaamd S.S aqua en ging van Johto naar Kanto varen en daar ken je altijd tegen de trainers vechten en hoef net op telefoontje van andere trainers te wachten, maar je moet wel op een dagen wanneer die schip weer vertrekt dear Diary. En heb meteen met mijn Rapidash verder getraint en mijn lieve Rapidash is ee leveltje sterker geworden dear Diary, hij is namelijk van level 75 naar level 76 verhoogt dear Diary. Ik heb paar van mijn Pokémons laten evolueren met stenen, zoals van Gloom met gebruik van leafstone naar Vileplume laten evolueren en andere Pokémon met gebruik van leafstone laten evolueren maar die weet ik jammer genoeg niet meer en als laatste heb ik Nidorino en Nidorina heb ik ze beide met gebruik van moonstone naar Nidoking en Nidoqueen laten evolueren dear Diary. Ik heb die Nidoking in mijn team gezet en gaat ook ondertussen trainen als ik aan Rapidash een vrije uurtje geef dear Diary! Heb ook meteen een telefoon nummers van gymleaders genaamd Falkner en Morty gekregen dear Diary!

Hier onder zijn de update van mijn journey!

»Pokémon gevangen!«

=Oddish=

»Pokémon update!«

=Meganium (level 61)=

=Ampharos (level 55)=

=Rapidash (level 76)=

»Telefoon nummers van de gymleaders!«

=Whitney=

=Chuck=

=Brock=

=Jasmine=

=Erica=

=Falkner=

=Morty=

»Dag 9« Ik heb vandaag alleen maar een rematch gehouden tegen de gymleader die van Johto komt en z'n naam is Morty ik heb hem 5 keer uitgedaagt via de telefoon en hij ging naar Saffron's karate gym en ik heb hem 5 keer daar verslagen met mijn Rapidash en hij is meteen 4 levels sterker geworden en hij is van level 76 naar level 80 verhoogt en ik heb niet zo veel meer gedaan omdat ik een beetje moe ben dear Diary...

»Gym reamatch tegen Morty!«

~Angel~ (ik) 5-0 Morty...

»Dag 10« Ik heb vandaag alleen maar een rematch gehouden tegen de gymleader die van Johto komt en z'n naam is Jamsine en Chuck ik heb Jasmine 6 keer (middag) en Chuck 7 keer (nacht) uitgedaagt via de telefoon en ze gingen naar Saffron's karate gym en ik heb hem Jasmine 6 keer en Chuck 7 keer daar verslagen met mijn Rapidash en hij is meteen 7 levels sterker geworden en hij is van level 80 naar level 87 verhoogt en ik heb niet zo veel meer gedaan omdat ik een beetje moe ben dear facebook en Dark ray...

»Gym reamatch tegen Morty!«

~Angel~ (ik) 6-0 Jasmine...

~Angel~ (ik) 7-0 Chuck...

Dit artikel delen

Over de auteur