1. Ik kan het wel in de prullenbak smijten!

Ik kan het wel in de prullenbak smijten!

Je kent het wel: frustratie. Je wilt jezelf een dreun verkopen, je familie, je vrienden en je spelcomputer. Op het moment van schrijven zou ik wel een heel serviesgoed om zeep kunnen helpen. Het schijfje dat mijn Wii weer op volle toeren laat draaien is een prachtig schijfje. Mooi, zonder krassen en met een afbeelding erop. Ware het niet dat dit schijfje me 45 euro heeft gekost, anders had de eerste de beste zwerver het zo bij het oudvuil kunnen vinden. Ik heb op internet naar oplossingen gezocht, maar niets kan mij helpen. Ik moet namelijk nog één ster halen bij Super Mario Galaxy 2 en heel InsideGamer zal het nu weten ook.

Zie je die verbaasde blik van Mario? Hij snapt het ook niet! Ruud, meester als het gaat om Mario-platformspellen, slaagt er niet in een lullig groen sterretje te halen. En wat nog vervelender is, ik weet waar het verdomde kutding ligt en ik weet hoe ik het rotkreng zou kunnen pakken. Misschien dat er bij jullie al belletjes gaan rinkelen over welke Galaxy ik het zou kunnen hebben. Jullie moeten namelijk weten dat ik op dit moment 239 sterren in mijn bezit heb en ik het spel onderhand wel wil afronden. De groene ster waar ik het over heb is...

FLIPSVILLE GALAXY GREEN STAR 3

Wat een ongelooflijke rotster zeg! Ik ben er al zo vaak afgegaan dat het huilen me nader staat dan het lachen. Ik wil gewoon verder met de laatste twee sterren (241 en 242), maar deze belemmert die weg. Mijn vraag aan jullie is: (alleen natuurlijk diegenen die het spel hebben uitgespeeld) wie heeft de ster wel kunnen pakken en hoe? Graag een zeer uitgebreide beschrijving, bijvoorbeeld: hoe gesprongen, waar gesprongen, je laten vallen etc.

Alvast bedankt!

Een vermoeide Ruud.

Dit artikel delen

Over de auteur