1. Eerste informatie The Warriors van Rockstar

Eerste informatie The Warriors van Rockstar

Ontwikkelaar Rockstar heeft in de laatste uitgave van het Amerikaanse gamesblad Game Informer de eerste informatie rond 'The Warriors' vrijgegeven.

The Warriors is een vechtspel en gaat verder waar de gelijknamige film ophield. Het spel zal open spelomgevingen bevatten vergelijkbaar met bijvoorbeeld Grand Theft Auto (GTA), dat eveneens van Rockstar is. The Warriors zal verschijnen op de PlayStation 2 en Xbox.

Ondanks dat het vechtsysteem erg diepgaand is zou het wel gebruiksvriendelijk zijn. Er zullen verschillende manieren van vechten zijn, bijvoorbeeld combinaties van aanvallen, worpen en grepen. Rockstar wil met The Warriors een stadium verder gaan dan de huidige generatie van vechtspellen.

De spelomgevingen zullen een kruising zijn tussen de spelomgevingen van Midnight Club en Grand Theft Auto, twee gerespecteerde spellen van Rockstar. Met de filmachtige insteek en interactiviteit van Grand Theft Auto wil men een bijzondere sfeer creëren.

Grafisch zal het spel in orde zijn. De game draait op een aangepaste engine van Grand Theft Auto. Rockstar maakt in het spel veel gebruik van de originele soundtrack uit de film.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • als het van rockstar is dan is het meestal een goed spel  Edit: ben de eerste

 • kben eens benieuwd

 • Cool

 • @ M-king ze maken alleen dezelfde genres en ik vindt(persoonlijk) alle rockstar games slecht.

 • dat het van rockstar is betekent niet dat het een goed spel is hoor ;) kijk maar naar *dat ene spel waarin je alles moest vernietigen wiens naam ik ben vergeten*, niet gta maar \"die andere\" :P

  maar 't klinkt wel vet op zich.

 • Beter een vechtgame van rockstar en ook nog eens op een verbeterde engine van GTA dit kan niet fout gaan.

 • september 2005?? Hopelijk komen we er binnenkort meer over te weten. Zal wel weer richting E3 gaan!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren