1. Een log

Een log

Ik ga niet zo'n leuk verhaaltje schrijven (Die nu als paddo's uit de grond komen) of vertellen dat het een tijd geleden is dat ik een blogje heb geschreven op insidegamer. Wat ik wel wil mee delen is de reden waarom ik deze blot schrijf: Ik verveel me gewoon de pleuris.

Me de pleuris vervelen gebeurt vaak genoeg, dan kan ik de saaiheid gaan proberen te vullen met dingen als games (wat af en toe lukt). Zo zat ik net nog Borderlands te spelen. Dit spel word alleen ,vrij vlot, erg saai. Dat komt omdat je elke keer dezelfde vijanden door hun kop schiet, ze zijn alleen wat sterker. Bij RPGs (Dit is namelijk een shooter + RPG) verwacht ik eigenlijk wat meer variatie. Ondanks mijn gebash op de game heb ik er toch aardig wat uren in de game gestoken.

Ondertussen (dat hebben jullie wel door hoop ik) ben ik gestopt met Borderlands,omdat ik de game weer saai begon te vinden. Dus ik dacht ik ga maar eens wat leuke filmpjes op youtube bekijken. Elke keer als ik youtube open heb staan kom ik snel op dit soort filmpjes uit: tTerranigma - underworld en Terranigma - sealed. Deze filmpjes haalde me bijna over om mijn Terranigma cartridge weer eens in me SNES te doen en het spel weer eens te spelen (Ja beetje doelloos om de cartridge der alleen in te doen).

Ik had bijna Terranigma in me SNES gedaan, dit ging echter niet door omdat mijn broertje een 'beter' idee had. Dit idee was het spelen van Asterix en Obelix voor de SNES. Voor diegene die Asterix en Obelix niet kennen: Asterix en Obelix is een vrij "hardcore" spel. Dit komt doordat er o.a. geen save mogelijkheid is (Als je dood bent moet je het spel overnieuw doen) en een tijdlimiet per level. We kwamen dan ook niet heel erg ver.

Deze weblog kwam dat betreft veel verder, ik vind het trouwens knap als je het helemaal hebt doorgelezen. Ik weet namelijk dat ik niet zo'n geweldige schrijver ben (en de log ging werkelijk nergens over). In ieder geval: Spater!

Dit artikel delen

Over de auteur