1. Ghost Recon 2 uitbreiding voor de Xbox in de maak

Ghost Recon 2 uitbreiding voor de Xbox in de maak

Ubisoft is bezig met een uitbreiding voor Ghost Recon 2 op de Xbox. Tom Clancy's Ghost Recon 2 MultiMission is de voorlopige werknaam van het project. De uitbreiding biedt een nieuw verhaal voor de singleplayer en veel extra's voor de multiplayer onderdelen.

In Tom Clancy's Ghost Recon 2 MultiMission zijn er elf nieuwe missies voor de singleplayer in de maak. Deze missies vinden plaats in Kazakhstan. Daar is de president vermoord door een Pakistaanse krijgsheer die de macht wilt grijpen in het land. Jij moet de Ghosts door Kazakhstan leiden en een nationale ramp voorkomen.

De multiplayer optie krijgt zestien nieuwe speelvelden. Als laatste worden er ook nog twee nieuwe speelopties geintroduceerd. Tom Clancy's Ghost Recon 2 MultiMission staat gepland voor de zomer van 2005. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Zal wel niet gratis zijn. Bovendien zal ik dan waarschijnlijk ff wat ruimte moeten maken op de HD. Ik hoop trouwens wel dat er ook co-op missies bijzitten.

  • damn hoe triest ben jij dennis..

  • ehm, operator, ip block???? dennis is ziek, ziek in zn hoofd

  • LOL, ik ben ook zo iemand :s lol :P    Ziek

  • @Tha_Lunatic: Ik knal geen hele spellen op m'n HD. Ik koop alles origineel en als je veel spellen origineel koopt en van alle spellen alle content (zowel free als premium) download en daarnaast ook nog wat eigen muziek op je schijf zet begint ie toch aardig snel vol te raken…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren