1. Politie faalt hard. Man dood om cornflakes.

Politie faalt hard. Man dood om cornflakes.

Net zoals mijn vorige weblog zal deze gaan om de trotse Nederlandse politie. Alleen ben ikzelf niet meer bepaald trots op de politie nadat ik heb gehoord nadat het volgende in nota bene mijn eigen wijk is gebeurd.

Een man had dus waarschijnlijk geen zin om te betalen voor een pak cornflakes uit de Lidl, dus vond hij het wel terecht om het lekker de winkel uit te smokkelen. Dit werd door de beveiliging/politie opgemerkt, en ze hadden dus besloten om een hond op de arme man los te laten. De man liet zien dat hij een echte man is, of dacht, door de hond neer te steken. Met de hond is alles later wel gelukkig goed gekomen. De man vervolgde daarna zijn vlucht. De politie kwam daarna achter de man aan, en ze besloten dat ze met een welgemikte kogel de man in zijn knie zouden raken zodat ze hem makkelijk konden te pakken krijgen. Jammer genoeg voor de man was de kogel niet zo welgemikt en werd hij een stuk meer naaar boven geraakt dan de bedoeling was. De man overleed vervolgens aan zijn won. Heel tragisch, maar waar.

Meer dan dit weet ik ook niet. Dit was trouwens in de zomer vakantie gebeurd, dus een beetje laat. Veel kans dat je het al hebt gehoord, maar alsnog wil ik dit bericht met jullie mededelen. Ofzoiets.

Dit artikel delen

Over de auteur