1. Midnight Club 3: DUB Edition

Midnight Club 3: DUB Edition

Een site in een nieuw jasje en gelijk ook een nieuwe themaweek. Dit keer staat Midnight Club 3: DUB Edition extra in de schijnwerpers. Naast een recensie zullen we verder wat dieper in gaan op onder andere de tuning-mogelijkheden. Bovendien hebben we ook nog een zeer interessante prijsvraag.

Over Midnight Club 3: DUB Edition

Voor het derde deel van de Midnight Club serie heeft Rockstar de hulp ingeroepen van het autotune blad DUB. Voor iedereen die er nog van het blad heeft gehoord, je kunt het vergelijken met de PlayBoy, maar dan op het gebied van auto’s. Het staat vol met interviews, feitjes, de nieuwste auto’s en nog veel meer. Dankzij deze samenwerking beschikt Midnight Club 3: DUB Edition over enorm veel auto's en tuning-onderdelen.

Midnight Club 3: DUB Edition zal dezelfde speelmodi bevatten als het vorige deel: Career, Arcade, Cruise en Online. In de Career-mode is het mogelijk om vrij door een stad te toeren en geld te verdienen via uitdagingen. Met het geld is het uiteraard weer mogelijk om nieuwe voertuigen aan te schaffen, maar nu dus ook om je voertuigen te tunen. Naast auto’s zul je in Midnight Club 3: DUB Edition ook de beschikking krijgen over motoren, straatfietsen, pick-up trucks, klassieke auto’s en zelfs helikopters.

Het spel speelt zich af in de underground street racing-wereld van Atlanta, San Diego en Detroit. Steden die we onveilig gaan maken met zeer diverse wagens, van sedans tot racemonsters en van cabrio’s tot jeeps. Midnight Club 3: DUB Edition ligt vanaf 15 april in de winkels voor Xbox en PlayStation 2!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • rofl nieuw plaatje :p

 • Dat met die screens is leuk gedaan, veel beter als dat vorige. Mijn complimenten!

 • ik weet het nog niet is hij beter dan NFSUG2

 • Ehm ik heb zonealarm en krijg geen afbeelding te zien …iemand die weet hoe ik dit kan oplossen?  Greetz

 • jammer van die uitgerekte screens; je kon ze beter op 16:9 laten staan

 • Ik vond de besturing altijd een beetje raar (bij deel 1 en 2). Het was heel arcade racen. Is dat bij dit deel ook nog zo?  En weet iemand toevallig of het spel ook op de PC uitkomt?

 • Leuk dat er weer een prijsvraag is manne:)

  Hoop dat ik nu es een keer wat win…

 • da wil ik hebben

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren